Gwen Stefani meşhur müzik videosundaki elbiseyi 25 yıl sonra tekrar giydi

"Don't Speak" şarkısı 1995'te yayımlandığında tüm dünyada büyük bir yankı uyandırmıştı

"Don't Speak" şarkısını seslendiren Stefani bu yıl Blake Shelton'la evlenmeyi planlıyor (TikTok - YouTube)

ABD'li ünlü şarkıcı Gwen Stefani, 1995'te yayımlandığında büyük fırtına koparan "Don't Speak" şarkısındaki elbisesini 25 yıl sonra yeniden giyerek hayranlarını şaşırttı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Page Six'in haberine göre No Doubt grubunun 51 yaşındaki solisti şarkının 25. yıl dönümünü kutlamak amacıyla ikonik puantiyeli elbiseyi tekrar giydi. 

Ünlü şarkıcının elbisesini tamamlamak için taktığı kolye de beğeni aldı. Stefani çektiği videoyu TikTok hesabından paylaştı. 

Şarkıcı meşhur parçadan bir kuple söylemeden önce videoya, "İşte karşınızdayım" diye giriş yaptı. Bir başka müzisyen Blake Shelton'la nişanlı olan Stefani daha önce de geçmişini yâd etmek için paylaşımlar yapmıştı. 

 

 

Stefani, "Just a Girl" ve "Let Me Reintroduce Myself" gibi şarkılarını hatırlatmak için de müzik videolarındakilere benzer kıyafetlerle fotoğraf paylaşmıştı. 

 

 

Geçen zamana rağmen hâlâ çok genç görünen şarkıcı daha önce The Daily Telegraph'a verdiği röportajda başkalarının kendisinin görünüşünden bahsettiğinde bunu bir "iltifat" olarak değerlendirdiğini söylemişti. 

Shelton'la ilişkisinin kendisine iyi geldiğini belirten Stefani 5 yıllık ilişkinin ardından ekimde nişanlanmıştı. Çift bu yıl evlenmeyi planlıyor.

 

Independent Türkçe, Page Six, The Daily Telegraph

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU