Kılıçdaroğlu: Troller "HangiKılıçdaroğlu" kampanyası başlatmış, Saray'ın bana atadığı trollerime başarılar dilerim

Kılıçdaroğlu, evinin mutfağından gençlere seslendiği videosuyla ilgili gelen yorumlar için, "Sevgili gençler, o dolap kapaklarının arkasında iç huzur var" ifadelerini kullandı

Fotoğraf: AA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter'da kendi aleyhine açılan "HangiKılıçdaroğlu" etiketi ile ilgili açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, evinin mutfağından çektiği ve gençlere seslendiği video ile ilgili gelen yorumlar için, "Mutfak dolaplarımıza dertlenen gençler olmuş :) Sağ olsunlar, var olsunlar. Sevgili gençler, o dolap kapaklarının arkasında iç huzur var. Selvi Hanım ve ben, huzuru hiçbir şeye değişmeyiz" ifadelerini kullandı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kılıçdaroğlu, kendi aleyhine açılan ve TT listesine giren etikete ilişkin de şunları kaydetti:

Bu arada Troller bu akşam da #HangiKılıçdaroğlu diye kampanya başlatmış. Onların da işi zor. Saray'ın bana atadığı trollerime başarılar dilerim.

Ne olmuştu?

Kılıçdaroğlu, gece yarısı evinin mutfağında çekilmiş bir video paylaşmıştı.

"Yıllardır troll orduları ile algı oluşturmaya çalışıyorlar, artık bunları yemeyin gençler!" notuyla yayımlanan  videoda Kılıçdaroğlu şunları söylemişti:

Sevgili gençler, saat 12.00’yi geçti. Bu paylaşımın altına bir süre sonra bir troll ordusu saldıracak. Neymiş efendim, ‘Kılıçdaroğlu muhalefet yapamıyormuş, liderlik yapamıyormuş’. E haklılar! 128 milyar dolar ezberlerini bozdu. Bakın sevgili gençler sizden bir isteğim var; bunları, artık yemeyin. Çünkü bunlar gidici. Biz iktidara geliyoruz. Size sözüm söz. Sizden çalınan ne varsa hepsini alıp size vereceğim. Çünkü ben sizi çok seviyorum.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU