Eski başkanın biyografisinin yazarı: Trump'ın "Şişman Elvis" dönemi başladı

Yazar, eski başkanın kendisini hep "Elvis tarzı bir karakter" olarak gördüğünü ve "ne yazık ki onun için de o dönemin başladığını" söyledi

Elvis Presley, 1977'de kalp krizi nedeniyle ölmüştü (AP)

Donald Trump'ın biyografisinin yazarı, eski başkanı "Radikal Sol ÇILGINLAR" hakkındaki tuhaf Paskalya mesajı üzerinden eleştirerek Trump'ın başkanlık sonrası döneminde "epey ilgi düşkünü" olduğunu belirtti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Trump'ın Never Enough adlı biyografisini yazan yazar Michael D'Antonio pazar günü CNN'e çıkıp eski başkanın ocakta Beyaz Saray'dan ayrılmasından beri yaptıkları üzerine iğneleyici bir değerlendirmede bulundu.

D'Antonio kanala "Bu, onun şişman Elvis dönemine tekabül ediyor" dedi.

Bildiğiniz gibi Başkan Trump kendini Elvis tarzı bir karakter olarak görürdü. Ve ne yazık ki onun için de o dönem başladı.

Pulitzer ödüllü gazeteci ve yazar D'Antonio, hem Trump'ın kısa süre önce bir düğünde yaptığı konuşma hem de Paskalya tatili için yaptığı ve 2020 seçimlerine dair asılsız seçim hilesi iddialarını yinelediği son açıklaması üzerine konuştu.

Save America PAC isimli kurumu için yaptığı açıklamada Trump "Başkanlık Seçimleri'ne hile karıştıran ve ülkemizi yok etmek isteyen Radikal Sol ÇILGINLAR da dahil HERKESE mutlu Paskalyalar!" diye yazdı.

Trump'ın bir gün seçim sonuçlarıyla barışıp barışmayacağına dair ne düşündüğü sorulduğunda D'Antonio, Trump'ı yaşlanan ve eski malzemeleri tekrar tekrar kullanan bir komedyen olarak tarif etti.

Aynı saçmalığa defalarca katlanmak zorundayız. Ve senin de dediğin gibi bu, duymaktan nefret ettiğiniz bir şey çünkü en azından teknik olarak konuşmak gerekirse o, eski devlet başkanı.

Trump geçen hafta Mar-a-Lago'da bir düğünde konuşmuş ve CNN, eski başkanın yeni çifte kadeh kaldırarak Joe Biden'ı, Demokratları ve aslında destekçisi olarak gördüğü kişileri eleştirdiği anın görüntülerini yayımlamıştı.
 


D'Antonio, eski başkanı "şikayetlerini herkese duyurmak" için etkinliği sabote eden ve "düğün bozucu" diye nitelendirdi.

D'Antonio "Dolayısıyla etrafta dolaşıp insanlara onu sevmeleri için yalvaracak" dedi.

Düğünü bozduğu o kısımda, beni hâlâ özlemediniz mi diye sordu. Ve insanların onu alkışlaması ve evet, seni özledik demesi için resmen yalvarıyordu.

"Neredeyse 'lütfen alkışlayın' tarzı bir an, değil mi?" diye cevap veren CNN sunucusu Jim Acosta "Genelde eski başkanlar büyük hayır işleri üstlenerek miraslarını büyütmeye çalışır" dedi. Acosta "Jimmy Carter evler yaptırdı. George Bush'un Teksas'ta kütüphanesi var. Barack Obama şu an Şikago'da bunu yapıyor. Birbirinden farklı pek çok sorun üzerinde çalışıyor."

"Bu sadece Donald Trump'ın 'beni seviyorlar mı, beni gerçekten, gerçekten seviyorlar mı?' ihtiyacını giderme çabası mı? Yaptığı şey bu mu?" diye sordu.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU