Stanley Tucci hayranları Prens William'ın "dünyanın en seksi kel erkeği" seçilmesine öfkeli

Kızgın bir hayran, "Bu Stanley Tucci'nin üstünün çizilmesi" dedi

Stanley Tucci pandemi döneminde paylaştığı videoyla pek çok sosyal medya kullanıcısının beğenisini toplamayı başarmıştı (Fotoğraflar: AP)

Prens William'ın yeni bir ankette "dünyanın en seksi kel erkeği" seçilmesinin ardından Stanley Tucci hayranları öfkeli.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cumartesi (27 Mart) The Sun gazetesi, Kraliyet ailesi üyesinin çeşitli bloglarda ve yazılarda kaç kere "seksi" diye nitelendiğini bulmak için Google'ı kullanan Longevita şirketinin estetik cerrahi uzmanlarının hayli bilimsel* anketini haberleştirdi.

Görünüşe göre, sonuçlar Prens William'ın tüm diğer ünlü kel erkeklerden daha fazla sayıda, yaklaşık 17,6 milyon kere "seksi" diye nitelendiğini gösteriyor.

The Sunday Times'ın en çok satan listesindeki kitaplardan Love in Colour'ın yazarı Bolu Babalola'nın halihazırda viral olan tweeti, pek çok kişi açısından Tucci'nin kazanmayı daha çok hak ettiğine işaret eden araştırmaya verilen tepkiler arasında yer alıyor.

Diğerleri Babalola'yı desteklerken biri şu yorumu yaptı:

Biri bana Shemar Moore ve Stanley Tucci varken Prens William'ın nasıl yaşayan en çekici kel erkek seçildiğini açıklayabilir mi?

Gazeteci Ellie Hall şunları söyledi:

Bakın, Kraliyet ailesi hakkındaki görüşünüz ne olursa olsun, sanırım HEPİMİZ bunun Stanley Tucci'nin üstünün çizilmesi olduğuna dair uzlaşabiliriz ve bu böyle kalmamalı.

Ödüllü pek çok filmde, televizyon dizisinde ve tiyatro oyununda oynayan Tucci, pandeminin başlangıcında sosyal medyada kokteyl hazırlama videosu paylaşarak hayranlarını eğlendirmişti.

 

 

 

 

Video geçen yıl nisanda sosyal medyada viral olurken çeşitli mimlerin ve bir dizi yazının fitilini ateşlemişti. Bunlardan biri de The Guardian'da yayımlanan "Neden Stanley Tucci negroniyi bu kadar ateşli yapıyor?" makalesiydi.

Gazeteci Max Benwell şunları yazmıştı:

Asla yapılamaz demişlerdi ama Stanley Tucci internet ismi verilen bu kaypak ve sürekli tartışma içinde olan şeyi bir araya getirmeyi başardı. Son derece gündelik davranırken biz onun kel, gözlüklü gücüne yalnızca hayret edebiliyoruz.

The Independent, Stanley Tucci’nin temsilcisiyle yeniden sayım isteyip istemediğini öğrenmek için temasa geçti.

*Kesinlikle bilimsel değil.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Umut Can Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU