Elliot Page, trans olduğunu açıkladıktan sonra daha fazla iş teklifi aldığını söyledi

Oyuncu, "Hiçbir şey şu an hissettiğim şeyle kıyaslanamaz" dedi

Elliot Page, Time'ın kapağında yer alan ilk trans erkek (Time)

The Umbrella Academy ve Juno gibi yapımlarda yer alan oyuncu Elliot Page, trans olduğunu açıkladıktan sonra daha fazla iş teklifi aldığını söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aktör Time'a verdiği röportajda iş teklifleri açısından önceki yıllara nazaran daha fazla hareketlilik olduğunu söyledi. Bunlar arasında translarla ilgili filmlere yönelik oyunculuk, yönetmenlik ve yapımcılık gibi işlerin yanı sıra "kanka rolleri" diye tanımladıkları işler de bulunuyor.

Mirror'ın bildirdiğine göre 34 yaşındaki Page röportajda şu ifadeleri kullandı:

Oyunculuk yapmak için gerçekten sabırsızlanıyorum, artık bu bedende tamamen olduğumu hissettiğim kişiyim. Sorunlar ve zor anlara rağmen, hiçbir şey şu an hissettiğim şeyle kıyaslanamaz.

Kariyeri yüzünden kimliğini uzun süre gizlemek zorunda kaldığını belirten Page, 4 yaşından itibaren erkek olduğunu bildiğini söyledi. Oyuncu aralıkta Instagram hesabından yaptığı paylaşımda trans olduğunu açıklamıştı. 

 

 

Page paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

Bunu yazdığım için şanslı hissediyorum. Burada olduğum için. Hayatımda bu noktaya geldiğim için. Beni bu yolda desteklemiş harika insanlara karşı çok büyük bir minnet duyuyorum.

 

Independent Türkçe, Mirror, Time

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU