Thor olmak da zor: Chris Hemsworth üzerindeki baskıyı anlattı

Ünlü oyuncu gelecek yıl vizyona girmesi beklenen Thor: Love and Thunder'a dair açıklamalarda bulundu

Hemsworth, 2019'da katıldığı Ace Comic-Con etkinliğinde hayranlarının sorularını yanıtlamıştı (AP)

Marvel Sinematik Evreni'nde Thor karakterini canlandıran Chris Hemsworth, yeni filmi Thor: Love and Thunder'ın beraberinde getirdiği baskılardan bahsetti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre Hemsworth kısa süre önce GQ Australia'ya verdiği röportajda gelecek yıl vizyona girmesi beklenen filmin daha iyi olması için baskı hissettiğini söyledi. Ünlü oyuncu şu ifadeleri kullandı:

Bunu tekrar ortaya koymak için daha fazlası değilse de aynı düzeyde bir baskı söz konusu. Daha ileriye gitmek, her şeyi ele aldığımızdan ve sahnelere farklı açılardan yaklaştığımızdan emin olmak için hepimizi motive eden gerginliğin eşlik ettiği bir tür enerjik olma hali var.

Oyuncu ayrıca daha iyi olmak için sürekli çalışmak gerektiğine dair şu ifadeleri ekledi:

Her zaman daha iyi olmak için motive oldum, bu ister daha iyi bir insan, ister daha iyi bir baba, bir eş ya da isterse de daha iyi bir arkadaş olmak için olsun… Bence hepimizin asla fazla rahat olmamak gibi bir yükümlülüğü var ve 'Daha başka ne yapabiliriz ya da verebiliriz? Ne gibi olumlu bir etki yaratabiliriz?' diye sormalıyız. Sanırım bu ebeveynlerimden ve yetiştirilme tarzımdan geliyor ama her ne sebeple olursa olsun bu benim açımdan hep merkezdeydi ve beni hep kontrol altında tuttuğunu düşünüyorum.

Filme dair yüksek beklentileri olan bir tek Hemsworth değil. Avengers: Endgame'in destansı başarısının ardından Marvel hayranları da filme büyük bir beklentiyle yaklaşıyor.

Hemsworth'ün yanı sıra filmin başrolünde yer alacak Natalie Portman'ın da film için yaptığı fiziksel egzersizler sosyal medyada hayli dikkat çekmişti. 

Thor karakterini canlandıran oyuncunun paylaştığı videoda Hemsworth'ün kişisel antrenörü Luke Zocchi'nin bulunduğu platformu önce kalın bir halatla çektiği daha sonra onu tekrar aksi yönde ittiği görülüyordu.

 

 

Öte yandan Delaney King isimli Twitter kullanıcısı Taika Waititi'nin yönetmen koltuğunda oturduğu yeni Thor filminin setinden dikkat çekici bir fotoğraf paylaşmıştı. Fotoğrafta, Jane Foster karakterini canlandıran Portman'ın kaslı kolları hayranlarının dudağını uçuklatmıştı.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, GQ Australia

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU