Deniz Zeyrek: Bir AK Parti'li, 'seni izliyorum, çok iyi gidiyorsun, düşüncelerine önem veriyorum’ dedi

Zeyrek, 'medya okur yazarlığını' yorumlarken bir AK Parti’linin kendisine söylediklerini aktardı

Fotoğraf: YouTube

Gazeteci Deniz Zeyrek, "Medya okur yazarlığı sosyal medyada bahsedildiği gibi değil" diyerek muhalif gazetecilerin ve TV kanallarının AK Partili isimler tarafından takip edildiğini söyledi.

Zeyrek bir AK Parti’linin kendisine, “Seni izliyorum, çok iyi gidiyorsun, düşüncelerine önem veriyorum, saygı duyuyorum” dediğini aktardı.

RS FM’de Atilla Güner’le Akşam Postası’na konuk olan gazeteci Deniz Zeyrek, 'medya okur yazarlığını' yorumladı.

Zeyrek'in açıklamaları şöyle:

Meclise çok sık gidiyorum. Herkes beni CHP'li diye görüyor ama ben CHP'nin kapısından girmeyeli 3 sene oldu. AK Parti'ye ise ayda 4-5 defa gidiyorum. Geçen bir AK Partili koluma girdi, 'seni izliyorum, çok iyi gidiyorsun, düşüncelerine önem veriyorum, saygı duyuyorum' dedi. Ben de 'ya sende ya da ben de bir sorun var' dedim. ‘Ya sen partinin her politikasına reddedemiyorsun ya da ben durduğum yerden uzaklaşmışım sizin partiye yaklaşım’ dedim ve gülüştük. Ben FOX TV'de gözlüğümü düşürdüm canlı yayın sırasında ve sonrasında AK Parti'ye gittim, 3 kişi bana 'gözlüğü bulmuşsunuz' dedi. Demek ki onlar da izliyorlar. Sosyal medyada yansıdığı gibi değil medya okur yazarlığı benim gördüğüm kadarıyla.

Ortaya çıkan durumdan memnun olduğunu ifade eden Zeyrek, "Bazen konuştuğumuz zaman iki taraf da küfrediyor mesela ama o da belki doğru yerde durduğumuzun kanıtıdır. Bazen kendimi daha yakın hissettiğim mahallenin hedef tahtası oluyorum. Hep derler ya sen doğru dur eğri belasını bulsun diye belki de gazetecilik böyle olunması gereken bir meslektir" diye konuştu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU