Tom Holland, Sonsuzluk Savaşı'ndaki ölüm sahnesinin çekimlerinde çok eğlenmiş

Örümcek-Adam'ın, Sonsuzluk Savaşı'ndaki ölümü izleyiciler açısından moral bozucu olsa da Tom Holland sahnenin çekimlerine bayılmış

Holland, Örümcek-Adam rolünü aldığını öğrendiğinde sevinçten bilgisayarını kırdığını açıklamıştı (Marvel)

Marvel Sinematik Evreni'nin en sevilen karakterlerinden Örümcek-Adam'ı canlandıran Tom Holland, Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War) filmindeki ölüm sahnelerinin çekimlerine bayıldığını açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmde Marvel kahramanları, Thanos'un Sonsuzluk Taşları'nı toplamasını ve evrenin yarısını yok etme hedefini engellemeye çalışıyordu. Filmde Mad Titan amacına ulaşarak Avengers: Endgame için gerekli zemini oluşturmuştu. 

Sonsuzluk Savaşı'nda geçici de olsa ölümle karşılaşan kahramanlardan biri de Örümcek-Adam'dı. Film, sevilen karakter ölmeden önce Peter Parker'ın akıl hocası Tony Stark'la arasındaki dokunaklı dinamiği gözler önüne sermişti. Her ne kadar karakter tekrar hayata dönse de Marvel hayranları açısından epey yürek burkucuydu. 

Fakat görünüşe göre sahnenin dokunaklı yapısının aksine kamera arkası epey eğlenceli geçmiş. 

 

 

Screen Rant'in haberine göre Örümcek-Adam'ı canlandıran Tom Holland verdiği yeni röportajında bahsi geçen sahnenin çekimlerine dair konuştu:

Avengers: Sonsuzluk Savaşı'ndaki sahneye dair hep hatırlayacağım şey 'Gitmek istemiyorum' repliği. İnsanların bunun akıllara durgunluk veren bir doğaçlama olduğunu düşünmesi harika, çünkü aynı sözü 5 kez söylüyorum.

O çekimlerde çok eğlenmiştik ama o anın duygusuna kapıldığımızda gerçekten içine dalmıştık. İnsanlar bana o sahnenin çekilmesinin korkunç olduğunu düşündüklerini söylüyor ama ben onu sadece mutlulukla hatırlıyorum. Harikaydı. Bayılmıştım. Robert Downey Jr.'a 60 kez sarılmam ve omzunda ağlamam gerekmişti. Böyle bir şey sevilmez mi?

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU