BTS'in yıldızı Jungkook, grup arkadaşlarına bozamayacağı bir söz verdi

Jungkook, kısa süre önce müzikte olduğu kadar resimdeki yeteneğiyle de dikkat çekmişti

Jungkook'un Google'da ismi en çok aratılan K-Pop yıldızı olduğu açıklanmıştı (AFP)

Dünyaca ünlü K-Pop grubu BTS'in yıldızlarından Jimin grubun bir diğer üyesi Jungkook'a önemli bir söz verdirdi ve eğer sözünde durmazsa onunla konuşmayacağını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Grup "BE" albümünün yeni versiyonunun piyasaya sürülmesini kutladığı sırada sanal bir parti düzenledi ve orada Jimin, Jungkook'a bir konuda söz vermesini istedi. Son dönemde elde ettikleri başarıları ARMY isimli hayran grubuyla kutladıkları etkinlikte grup üyeleri ayrıca J-Hope'un da doğum gününü kutladı. 

Somag News'un haberine göre iki gün önce "BE Essential Edition" albümünü kutlamak için yapılan canlı yayında Jimin ve Jungkook arasında eğlenceli bir diyalog geçti. 

J-Hope doğum gününü 18 Şubat'ta kutlamış ve pek çok hayranından tebrik mesajları almıştı. Genç şarkıcının aldığı en dikkat çeken hediyeyse Jungkook'un bir fotoğrafını dijital olarak yeniden çizdiği resimdi.

Jimin parti sırasında hediyeye işaret ederek Jungkook'un diğer üyelere de doğum günlerinde çizim hediye etmeyi tasarlayıp tasarlamadığını sordu. Jungkook'un başta kafası karışmış görünse de bir şartla kabul etti. Fotoğrafları kendi seçmek kaydıyla diğer üyelere de benzer çizimler yapma sözü verdi.

 

 

 

Jimin arkadaşına sözünü tutup da bir çizim hediye etmezse üzüleceğini söyledi. Jungkook'un sözünü tutması hayli zor görünse de hayranlar grup üyelerinin birbirlerine takılmasını ve birbirlerinin yaptığı işleri takdir etmesini çok beğendi. 

Jungkook, J-Hope için yaptığı çizimle hem hayranlarını hem de grubun diğer üyelerini büyülemeyi başarmıştı. 

 

Independent Türkçe, Somag News, Hindustan Times

DAHA FAZLA HABER OKU