New York'un en zenginlerini dolandıran Anna Sorokin, cezaevinden çıkar çıkmaz soluğu sosyal medyada aldı

"Hapishane çok yorucu, bilemezsiniz"

Alman sahte varis Anna Sorokin, New York'un en zenginlerini dolandırmaktan hapis cezası almıştı (AFP)

2017'de tutuklanmadan önce bankaları, otelleri, varlıklı arkadaşlarını ve finans kurumlarını dolandıran sahte varis Anna Sorokin, 11 Şubat'ta şartlı tahliyeyle cezaevinden serbest kaldıktan sonra sosyal medyaya döndü.

Anna Delvey ismiyle de anılan Sorokin, Instagram'da yatakta güneş gözlüğü takmış siyah beyaz bir fotoğrafını, "Hapishane çok yorucu, bilemezsiniz" mesajıyla paylaştı.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Delvey (@theannadelvey)


Sorokin, Temel İçgüdü filminden bir kareyi de "Susma hakkımı kullanıyorum" notuyla yayımladı.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Delvey (@theannadelvey)


Sorokin bloguna bağlantı içeren yeni bir Twitter hesabı da oluşturdu. Sorokin'in "Anna Delvey Günlükleri" adlı blogu, Kovid-19 sırasında New York'un kuzeyindeki hapishanede geçirdiği vakte dair hikayeler ("Hapishanede olmak çoğunlukla uzun süreli karantina gibi geliyor, yalnızca bir grup katille birliktesin ve hâlâ saçlarımızı yaptırabiliyoruz") ve New York'ta bir dizi davayla karşı karşıya olan ABD eski başkanı Donald Trump'a tavsiyeler içeriyor.

Sorokin "Donald Trump için Rikers Adası 101" başlıklı uzun bir gönderide "Tutuklanmak ilk başta son derece rahatsız edici görünebilir" ifadelerine yer verdi. 

Sorokin "Hiçbir şeyi süslemeyeceğim; çok rahatsız olmuştum" diye yazdı.

Yani, bunlar gerçekten bardağı taşıran son damla oldu. Meşgul olduğumu görmüyorlar mı? Yapacak işlerim ve gitmem gereken yerler olduğunu görmüyorlar mı? Birinin planlarını engellemenin en saygısızca yollarından biri o kişiyi tutuklamaktır. Belki size baba olduğunuzun söylenmesi bir nebze bununla kıyaslanabilir. Bilemem.

Sorokin "Rikers sadece ilk durak, burada çok uzun süre tutulmayacaksınız" diye devam etti.

Dolayısıyla, buradayken, etrafı mümkün mertebe keşfetmeye ve yakında müzeye dönüşecek olan tüm yerleşkeyi görmeye çalışın. Bunu Art Basel'deki gibi erken bir VIP önizlemesi olarak düşünün. Kaç arkadaşınız bunu söyleyebilir?

Ozark'ın yıldızı Julia Garner'ın Sorokin'i canlandıracağı, yakında yayımlanacak Netflix dizisi Inventing Anna'nın yapımına koronavirüs nedeniyle yaşanan gecikmenin ardından yeniden başlandı.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU