"Figüran" Trump'ın Evde Tek Başına 2'den çıkarılması için çağrı yapıldı

Bir sosyal medya kullancısı "Biri Christopher Plummer'ı arayıp onun yerine oynayabilir miymiş diye sorabilir mi?" dedi

Donald Trump'ın Twitter'dan kalıcı olarak uzaklaştırılmasının ardından, çok sayıda kişi görev süresi sonlanan başkandan artık "Evde Tek Başına figüranı" diye söz ediyor.

Ayrıca 1992 tarihli devam filmi Evde Tek Başına 2'deki (Home Alone: Lost in New York) kısa rolünün, filmin bu seneki televizyon gösterimlerinden önce, dijital olarak çıkarılması için insanlar çağrı yapıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çok sayıda kişi yerine Christopher Plummer'ın koyulmasını önerdi.

Kevin Spacey hakkındaki cinsel saldırı iddialarının ardından Ridley Scott'un Dünyanın Bütün Parası (All the Money in the World - 2017) filminde J. Paul Getty'i canlandıran oyuncunun sahnelerinin atılması üzerine, bu karakteri Plummer'ın canlandırması ses getirmişti.

Bir sosyal medya kullanıcısı, "Biri Christopher Plummer'ı arayıp onun yerine oynayabilir miymiş diye sorabilir mi?" sorusunu sordu. 

Yazar Andrew Hunter Murray, "Yargılanmalı, hapse atılmalı ve Evde Tek Başına 2'den dijital olarak çıkarılmalı" diye ekledi.

Biri "Evde Tek Başına 2'deki oyuncunun Twitter'ı var mıymış bilen var mı?" diye alaycı şekilde sorarken bir başkası şunları yazdı:

Evde Tek Başına 2'deki figüranlardan birinin Twitter'dan atıldığına inanamıyorum.

Biri kendine vazife edinip Trump'ı 1992 tarihli filmde Kevin McCallister'ın (Macaulay Culkin) Plaza Oteli'ne girdiği sahneden çıkarmış. Trump'ın vaktiyle sahnedeki rolünü "zorbalık yaparak" kaptığı söyleniyor.

Twitter'ın kararı, Trump destekçilerinin Joe Biden'ın başkanlığının tescillenmesini önlemek için Washington DC'deki Kongre binasını basmasından birkaç gün sonra geldi.

Sosyal medya sitesi, görev süresi sonlanan başkana karşı esaslı bir hamle yaptıklarını, çünkü platformu kullanmayı sürdürmesine izin vermeleri halinde "daha fazla şiddeti fitilleme riskinin bulunduğunu" söyledi.

Eğlence dünyası bu haberi coşkuyla karşıladı. Borat'ın yıldız oyuncusu Sacha Baron Cohen olayı "sosyal medya tarihindeki en önemli an" şeklinde niteledi.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU