Hawaii'de UFO görüldü: "Önce mavi, sonra beyaz ışık geldi"

Oahu adasında yaşayanlar yeni yıl öncesinde gözlerine inanamadı

UFO'yu görenler telefona sarıldı (Misitina Sape)

ABD'nin Pasifik Okyanusu'nda yer alan Hawaii eyaletine bağlı Oahu'da çok sayıda kişi UFO (İngilizce'de tanımlanamayan uçan nesne anlamına gelen "unidentified flying object" ifadesinin kısaltması) gördüğünü bildirdi.

29 Aralık Salı akşamı saat 20.30 sularında bazıları 911'i ararken, bazıları da uçan ve parlayan nesneyi kaydetti. 

Adanın Nanakuli bölgesindeki videolardan birini çeken Misitina Sape'nin "Havada bir şey var, bu da ne?" dediği duyuldu

Hawaii News Now'a konuşan Moriah adındaki bir başka kadın da "Havaya baktım ve 'aman' dedim. Garajdaki kocamı ve yaındakileri çağırdım. Hepsi gördüğümü gördü. Ne olduğunu bilmiyorum ama çok hızlı gidiyordu" ifadelerini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Moriah, polisler bölgeye geldikten sonra da mavi ışıklar saçan UFO'yla aynı taraftan gelerek beyaz ışıklar saçan bir UFO gördüğünü anlattı. 

Görgü tanıkları UFO'nun okyanusa düştüğünü söyleseler de, ABD Federal Havacılık İdaresi o sırada bölgede herhangi bir sıradışı olay ya da kaza yaşanmadığını bildirdi. 

Geçtiğimiz günlerde de Harvard Üniversitesi’nin Astronomi Bölümü başkanı Avi Loeb, Güneş Sistemi'nin dışından geldiği tespit edilebilen ilk yıldızlararası nesne unvanını alan Oumuamua'nın, kuyruklu yıldız değil, uzaylı medeniyetinin teknolojisine ait bir atık olabileceğini öne sürerek dikkat çekmişti. 


Independent Türkçe, Hawaii News Now 

DAHA FAZLA HABER OKU