Marvel yıldızı Tom Holland, sinematik evrene girdiği dönemle şu anını kıyasladı

Yeni Örümcek-Adam filminin çekimleri Tom Holland'ın geçmişi yad etmesine neden oldu

Örümcek-Adam 3'te Alfred Molina, Jamie Foxx ve Benedict Cumberbatch gibi isimler de yer alacak (Sony)

Örümcek-Adam 3'ün çekimleri sürerken ünlü oyuncu Tom Holland, Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olduğu günleri yad etti. Marvel, Peter Parker'ı yani Örümcek-Adam'ı evrene dahil etme hakkı elde ettiğinde ikonik kahramanı kimin canlandıracağına dair hararetli tartışmalar yapılmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rol nihayetinde gelecek vaat eden aktör Holland'a verilmiş ve oyuncu ilk çıkışını 2016'da Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (Captain America: Civil War) filmiyle yapmıştı. 

Her ne kadar filmin konusu sır gibi saklansa da Örümcek-Adam 3'te Tobey Maguire ve Andrew Garfield gibi daha önce meşhur karakteri canlandıran diğer oyuncuların da yer alacak olması hayli heyecan uyandırmıştı. 

Holland, yılbaşı gecesi bir diğer Marvel yıldızı Chris Pratt'ın Instagram yayınına katıldı, çekimlerin nasıl gittiğini ve evrene girdiği dönemi anlattı.

Screen Rant'in haberine göre Holland şu ifadeleri kullandı:

Birkaç ay önce Örümcek-Adam 3'ü çekmeye başladık, bu çılgınca ve tuhaftı çünkü çekimleri Atlanta'da gerçekleştiriyoruz. Orası Örümcek-Adam rolü için seçmeye katıldığım yerdi, esasen seçmeye katıldığım sahnede çekiyoruz. Bu 18 yaşında bir çocukken gergin biçimde, ‘Aman Tanrım, umarım bu işi alırım' diyerek girdiğim kapıdan 24 yaşında kendinden emin biçimde hayatı severek üçüncü filmi çekerken çıktığım gerçekten tuhaf, başladığı yerde biten bir hikaye. Harikaydı adamım harikaydı.

Örümcek-Adam 3'ün ötesinde Holland'ın Marvel kariyerinin nasıl şekilleneceği belirsizliğini koruyor. Marvel'ın Sony ile yaptığı anlaşma nedeniyle muhtemelen en az bir filmde daha görünecek ancak bunun hangi film olacağı bilinmiyor. 

Sony kendi Örümcek Evreni'ni geliştirmeye devam ederken Holland'ın da buraya dahil olması olası görünüyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU