Afyonkarahisar'daki silahlı olayda hayatını kaybedenlerin sayısı 7'ye yükseldi

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde araçlarda ölü bulunan 5 kişinin ardından 2 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Olayda hayatını kaybedenlerin sayısı 7'ye yükselirken, 2 kişinin ağır yaralandığı bildirildi

Fotoğraf: X

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesine bağlı Ayazini ve Kıyır kırsal mahallelerinde araçlarda ölü bulunan kişilere ilişkin soruşturmada yeni gelişme yaşandı.

İlk olarak iki farklı noktada araçların içerisinde 5 kişinin cansız bedeni bulundu. Soruşturma kapsamında yürütülen çalışmalar sonucunda 2 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Böylece olayda hayatını kaybedenlerin sayısı 7'ye yükseldi.

İlk incelemelerde pompalı tüfekle vuruldukları belirlendi

Olay yerlerinde yapılan ilk incelemelerde, hayatını kaybeden kişilerin pompalı tüfekle vurulduğu tespit edildi.

Olayda 2 kişinin de ağır yaralandığı öğrenildi. Soruşturma sürüyor.

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU