2020 onlar için de zor geçti: Yılın en iyi hayvan kurtarma fotoğrafları

Kimisi su bidonuna kimisi de koşu bandına sıkıştı

Yetkililer zor durumdaki hayvanların imdadına yetişti (Fotoğraflar: RSPCA)

Britanya'daki hayvan koruma kuruluşu Kraliyet Hayvanlara Karşı Zulmü Önleme Derneği (RSCPA), bu yıl kurtarılan hayvanların fotoğraflarını paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

RSCPA'in açıklamasında "2020 epey zor bir yıldı fakat her şey can sıkıcı ve iç karartıcı değildi. Tecrit nedeniyle yaşadığımız belirsizliklerde hayvanlarımız bize konfor, neşe ve mutluluk sağladı" dendi.

 

 

Galler'deki Llanelli şehrinde spor salonu malzemelerinin bulunduğu bir depoda, yavru boz fok koşu bandının parçaları arasında sıkıştı.

Fokun yakındaki bir nehirden depoya girdiği düşünülürken, çalışanlarsa hayvanı kurtararak vahşi yaşam merkezine teslim etti.

 

 

Susuzluğunu gidermek için çiçek sulama bidonundan su içen tilkininse kafası bidona sıkıştı. RSCPA yetkilileri, zor durumda kalan tilkinin kafasını vazelin kullanarak bidondan çıkarmayı başardı.

 

 

Kent şehrinde de bahçe çitleri arasından geçmeye çalışan porsuk, tahtaların arasında sıkıştı.

 

 

Bir baykuş da bacadan girdiği evin şöminesinde mahsur kaldı.

 

 

Cockapoo türü bir köpek de sırtı yatan koltuklardan birinin mekanizması arasında sıkıştı. Köpek, RSCPA yetkilileri ve yerel itfaiye biriminden ekiplerin desteğiyle kurtarıldı.

 

 

Bir evin doğalgaz sayacını okumaya gelen görevliyse ilginç bir görüntüyle karşılaştı. Evcil yılan evden kaçıp doğalgaz sayacının boruları arasına girerek adeta sayacın parçası haline geldi.

 

 

Yemek arayan kirpiyse sokağa atılan kuş kafesinin içine girince sıkışıp kaldı. RSCPA yetkilileri, sonrasında hayvanı kurtarmayı başardı.

 

 

Independent Türkçe, CNN

DAHA FAZLA HABER OKU