Stephen King, etkisinden çıkamadığı film sahnesini anlattı

King daha önce de sevdiği film, dizi ve kitaplardan sosyal medya hesabında bahsetmişti

Stephen King, daha önce yaptığı bir başka paylaşımda The Rental filminin 2020'nin en iyi korku filmi olduğunu söylemişti (IMDb)

Korku türünün usta ismi Stephen King, ünlü Hollywood yıldızı Gerard Butler'ın yeni filmi Greenland: Son Sığınak'ın (Greenland) bir sahnesinden uzun süre çıkamayacağını söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ric Roman Waugh'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Butler'ın Morena Baccarin ve Scott Glenn'le birlikte başrolünde yer aldığı film Dünya'nın sonunu getirebilecek bir meteor insanlığı tehdit ederken bir ailenin bu felaketten kurtulmak için verdiği mücadeleyi konu alıyor. 

Şu ana kadar hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden epey iyi yorumlar alan film Gerard Butler'ın kariyerindeki en iyi filmlerden biri olarak değerlendiriliyor.

Bununla birlikte film Stephen King'in de beğenisini almayı başardı. Ünlü yazar her ne kadar filmin bir "yüksek sanat" örneği olmadığını söylese de filmin bir sahnesinin etkisinden uzun süre çıkamayacağını belirtti.

 

 

We Got This Covered'ın haberine göre King sosyal medyada yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Felaketlerle hissizleştiğimiz bu yılda Greenland yüksek sanat örneği olmasa da bir sahnesinin etkisinden uzun süre çıkamayacağım: Kuyrukluyıldızın ev büyüklüğündeki parçaları yıkımla yağarken, çatı katındaki bir kokteyl partisindeki insanlar içeceklerini kaldırır… ve şerefe.

 

 

Her ne kadar koronavirüs pandemisi nedeniyle filmin sinemalarda gösterimi ertelenmiş olsa da çeşitli dijital platformlardan izlemek mümkün. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU