The Boys'un merak uyandıracak şaşırtmacası: Mother's Milk lakabı tam olarak ne anlama geliyor?

M.M'in hikayesi izleyicilerin başlangıçta beklediğinden daha farklı olabilir

Orijinal dizinin yanı sıra The Boys'un spin-off'u üzerinde de çalışmaların yapıldığı açıklanmıştı (Amazon Prime Video)

*UYARI - Spoiler içerir*

Amazon’un sevilen dizisi The Boys’un üçüncü sezonu eğer daha önce sezdirilen bir bir bilgiyi doğrularsa dizi şoke eden bir şaşırtmacayı gündeme getiriebilir. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizi geçen iki sezonu boyunca şaşırtıcı hikaye ve sahnelerle izleyicilerinin tüylerini ürpertmekten ve şaşırtmaktan hiçbir şekilde çekinmeyeceğini göstermişti. Çizgi romanların çok daha ileri gittiği biliniyor ve dizinin içerik sorumluları Soldier Boy ve Homelander karakterlerinin dahil olduğu en az bir kötü şöhretli sahnenin dizide yer almayacağını doğrulamıştı.

Bununla birlikte The Boys şu ana kadar Homelander ve Billy Butcher karakterlerinin hikayelerini ortaya koymuş ancak yan karakterlerin geçmişte başından geçenleri büyük ölçüde kenarda bırakmıştı.

Bu karakterlerden biri de izleyicilerin Mother’s Milk ya da kısaca M.M olarak tanıdığı Marvin karakteri. Screen Rant'in haberine göre dizi şu ana kadar büyük oranda Marvin’in eşi, kızı ve Marvin’in Vought’u dava etmeye çalışırken öldüğüne inandığı babasına dair bilgiler vermişti. 

Öte yandan çizgi romanlarda M.M’in annesinin Compound V’yle ilgilenen bir fabrikada çalıştığına ve ona maruz kaldığına işaret ediliyor. Bu da süper güçleri kontrol edilemez hale geldiğinde çocuklarından birinin ölmesine ve diğerinin (M.M) muhtemelen Compound V bağımlılığından annesinin sütüne bağımlı hale gelmesiyle sonuçlandı. 

 

 

Marvin’in takma adı "Mother’s Milk" (Annesinin Sütü) bu bağımlılığa işaret ediyor olabilir. Dizi bu açıdan Compound V’nin hem Marvin hem de zavallı annesi üzerinde yarattığı etkiyi gösterebilir. 

The Boys karakterlerinin geçmişine dair daha fazla gerçeği açığa çıkardıkça muhtemelen izleyiciler açısından daha da ilgi çekici bir hal alacak. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU