The Walking Dead'in 10. sezon finalinin cevapsız bıraktığı en önemli soru işaretleri

Uzun bir aranın ardından sevilen dizinin sezon finali yayımlandı ancak geride pek çok soru bıraktı

Daryl karakterini canlandıran Norman Reedus 11. sezonun çekimleri sırasında yüzünden yaralandığı söyledi (AMC) 

*UYARI - Spoiler içerir*

The Walking Dead’in 10. sezon finali koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenmiş ve uzun bir süre hayranları merak içinde bırakmıştı. Beklenen bölüm bu ay nihayet yayımlansa da onu 6 bonus bölümün izleyeceği de açıklanmıştı.

Ne var ki 10. sezon finali bazı açılardan hayranların kafasındaki soruları cevaplasa da, yenilerinin de oluşmasına neden oldu. Bonus bölümlerin 2021’de yayımlanması beklenirken başarılı yapımın cevaplaması beklenen bir dizi soru mevcut.

Screen Rant'in haberine göre bunlardan birincisi Eugene’in grubuna kimin saldırdığı. Eugene, Ezekiel ve Yumiko, kendileriyle iletişim kuran Stephanie’yle buluşmak için bir bilinmeze atılmışlardı. Ancak bir saldırıya uğramayı beklemiyorlardı ve dizi saldırıyı kimin yaptığını ortaya çıkarmamıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Öte yandan Maggie, 8. sezonda Hilltop’a hayati önemde bir yardım öneren Georgie’yle görünmeyen bir toplulukla yaşıyordu. Georgie iletişimde kalmaya devam etti ve Maggie’yi kalıcı olarak aldı ancak bu gruba dair hiçbir şey açıklanmadı. 10. sezon finali Lauren Cohan’ın canlandırdığı karaktere dair herhangi bir açıklık getirmedi. Bunlar arasında Negan’ın özgür kalmasına vereceği tepki de yer alıyor. Dizinin yaratıcısı Angela Kang bonus bölümlerden birinin Maggie'ye odaklanmasıyla merak edilenlere açıklık getirileceğini belirtmişti. 

Bununla birlikte bahsi geçen bölümde izleyicilerin karşısına çıkan maskeli savaşçının kimliği de soru işareti yaratan noktalardan bir diğeri. Angela Kang kısa süre önce verdiği röportajda, maskeli adamın Commonwealth Ordusu'nun kumandanlarından, eski deniz piyadesi Mercer olmadığını doğrulamıştı. Dolayısıyla gizemli kişinin kim olmadığı bilinse de kim olduğu büyük bir soru işareti. 

Maggie'ye benzer biçimde Connie de uzun süredir kayıplardaydı ve 10. sezonun başından bu yana ilk kez görülmüştü. Lauren Ridloff’un canlandırdığı karakterin de başından neler geçtiği sorusu geri planda kaldı. Bonus bölümlerin bir şekilde bu soruları yanıtlaması bekleniyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU