ABD'de büyükannesini şeytan çıkarmak için kaçırdığı iddia edilen kadın tutuklandı

Melissa Welsh polise, akrabasının şeytanlar tarafından ele geçirildiğini söyledi

Kaliforniyalı bir kadın, büyükannesini şeytan çıkarma ayini için Teksas'a götürmek üzere kaçırdığı iddiasıyla tutuklandı (Ina Fassbender / AFP)

Kaliforniyalı bir kadın, büyükannesini kaçırıp şeytan çıkarmak için Teksas'a götürme suçlamasıyla tutuklandı.

İddiaya göre Melissa Welsh, Arizona'da tutuklandıktan sonra memurlara büyükannesinin iblisler tarafından ele geçirildiğini ve Teksas'taki bir kilisenin gerçekleştireceği şeytan çıkarma işlemine ihtiyacı olduğunu söyledi.

Arizona'daki polis memurları, Welsh'i telefonu aracılığıyla takip edip kullandığı arabayı tehlike şüphesi taşıyan araçlara uygulanan prosedüre göre I-10 otoyolunda durdurdu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Mahkeme belgelerinde "İddia sahibi taraf Melissa Welsh'in büyükannesini kaçırdığını ve şeytan çıkarma uygulamasına zorlamak için Teksas'a götürdüğünü belirtmişti" ifadeleri yer aldı.

Melissa Nicole Welsh, insan kaçırma, savunmasız yetişkine yönelik istismar, kredi kartı hırsızlığı ve ulaşım araçlarının yasadışı kullanımıyla suçlanıyor.

Welsh, yetkililere, büyükannesini oraya gitmeye zorlamanın sorun olmayacağına inandığını çünkü büyükannesinin yardım alması gerektiğini söyledi.

Mahkeme belgelerinde Welsh'in büyükannesiyle yaşadığı ancak büyükannenin torununa karşı uzaklaştırma kararı çıkarıp onu evden göndermek üzere olduğu belirtiliyor.

Bir yargıç, Welsh için 200 bin dolarlık (1 milyon 592 bin 960 TL) kefalet ücreti belirledi. Welsh serbest bırakılırsa elektronik izlemeye tabi olacak.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU