Billie Eilish'i depresyona sürükleyen trajik olay

ABD’li genç şarkıcı yıllar önce kendisini depresyona sürükleyen trajik olayı anlattı

Billie Eilish kısa süre önce yaptığı ırkçılık karşıtı yorumlarla gündeme gelmişti (AFP)

ABD’li genç müzisyen Billie Eilish henüz 18 yaşında olmasına rağmen müzik listelerindeki başarısıyla ve aldığı ödüllerle uzun süredir dikkatleri üzerine çekiyor. Genç pop yıldızı başarılarının yanı sıra hayatına dair yaptığı açıklamalarla da sık sık gündeme geliyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Somag News'un haberine göre Eilish kısa süre önce verdiği röportajda kendisini depresyona sürükleyen olayın yaklaşık 5 yıl önce gerçekleştiğini söyledi. Genç şarkıcı 13 yaşındayken dans etmeyi bırakmak zorunda kalmasının kendisini depresyona sürüklediğini belirtti. 

Kendisinden daha büyük kişilerle katıldığı ileri düzey hip hop sınıfında kalçasındaki kıkırdağı kırmasının ardından Eilish dansı tamamen bırakmak zorunda kaldı. 

Genç yıldız şu ifadelerle o günlerden bahsetti:

Sanırım depresyon o zaman başladı. Beni boşluğa gönderdi. Kendime zarar verme aşamasından geçtim. İşin özü acıyı hak ettiğimi hissetmemdi.

Sakatlığının ardından sonraki birkaç yılın kendisi için karanlık geçtiğini söyleyen Eilish o dönem yalnız kalmaktan korktuğunu belirtti. 

Arkadaşım, 'Eve gidiyorum, görüşürüz’'dediğinde mideme bıçak saplanmış gibi hissediyordum. Yalnız kaldığımda kendime güvenmiyordum.

Terapi seansların işe yaradığını söyleyen genç şarkıcı travmatik olayın ardından kendini toplamayı başardı. 

Hiçbir yerde ağlayamıyorum. Bağırıp deliye dönemiyorum. Çalışmam gerek.

 

Independent Türkçe, Somag News

DAHA FAZLA HABER OKU