Hıncal Uluç’tan gazetesine İsmail Küçükkaya eleştirisi: İnandırıcı buldunuz mu?

Uluç, gazetesinden yetkili ismine çağrı yaptı: Sen, İsmail ve ben, benim bahçede buluşup kahve içelim. Sen de İsmail'e ne istersen sor

Fotoğraflar: AA

Sabah yazarı Hıncal Uluç, gazetesinin eki Günaydın’da gazeteci İsmail Küçükkaya hakkında çıkan “Kadın döven adamı unutmayız” manşetli habere tepki gösterdi.

Köşe yazısının ilgili kısmına İsmail Küçükkaya ile yakın dost olduklarını belirterek başlayan Hıncal Uluç, şu ifadeleri kullandı:

Bu İsmail Küçükkaya dün Günaydın ekimizin manşetindeydi. "Kadın Döven Adamı Unutmayız.."
Ajanstan gelen ve Demirören gurubundaki en az üç gazetede ayni resim ve satırlarla yer alan haberlere bile "İmza", hem de muhabirin resmi ile beraber imza koyan Günaydın, bu manşeti imzasız yayınlamış.
Neden?.
Galiba içinde haber yok da ondan.. 10 tane tweet bulmuşlar. Artık kim yazdıysa.. Onları alt alta sıralamışlar.. Al sana haber!
Sosyal medya linççilerinden en çok şikayet eden yazılı medya, bu trolcüleri manşete çekmiş.. İşine gelince "Aslan trolcü" yani..
Günaydın Yayın Yönetmeni Sinan Özedincik, bu gazetenin sevdiğim eskilerinden ve tanıdığım en iyi magazincilerdendir.
Bak Sinan.. Sen bu haberi inandırıcı buldun mu?. Yani okur olsan, inanır mısın?.
Şimdi sana bir teklif..
Sen, İsmail ve ben, benim bahçede buluşup kahve içelim. Sen de İsmail'e ne istersen sor. Sonra haberi kendin yaz..
Ne dersin?.

Eda Demirci, eski eşi İsmail Küçükkaya’nın kendisine şiddet uyguladığını iddia etmişti. FOX TV’nin deneyimli ismi ise iddiaları reddediyor. İki isim arasındaki dava devam ediyor.

 

Sabah, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU