Arjantin Cumhurbaşkanı Fernandez'den Messi'ye çağrı: Kariyerini Newell's Old Boys'ta sonlandırma zevkini bize bahşet

Arjantin Cumhurbaşkanı Alberto Fernandez, Barcelona'dan ayrılma kararı alan Messi'ye, "Seni ülkemizdeki kulüplerde görmedik, kariyerini Newell's Old Boys'ta sonlandırma zevkini bize bahşet" diyerek "ülkeye dön" çağrısı yaptı

Lionel Messi / Fotoğraf: Reuters

Arjantin Cumhurbaşkanı Alberto Fernandez, Barcelona'dan ayrılacağı iddia edilen Lionel Messi'ye "Newell's Old Boys'a geri dön" çağrısında bulundu.

Barcelona'da Lionel Messi krizi, ülkesinin liderinin dikkatinden de kaçmadı.

Arjantin Cumhurbaşkanı Alberto Fernandez, 33 yaşındaki yıldız futbolcuyu ülkesine dönmeye ve kariyerine başladığı kulüp olan Newell's Old Boys'ta futbolu bırakmaya davet etti.

C5N kanalından Messi'ye seslenen Fernandez, şöyle konuştu:

Sen bizim kalbimizdesin, seni ülkemizdeki kulüplerde hiç görmedik. Kariyerini Newell's Old Boys'ta sonlandırma zevkini bize bahşet.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Buenos Aires ekibi Argentinos Juniors taraftarı olduğunu gizlemeyen Fernandez, büyük bir Diego Maradona hayranı olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

Maradona'nın en büyük değerini, dünyaya karşı tek başına oynamış olması belirliyor. Maradona gibi bir oyuncuyu hayatım boyunca hiç görmedim. Ona derin bir hayranlık besliyorum, hatta dürüst olmak gerekirse Messi'den daha çok; çünkü o, Argentinos'un altyapısından geliyor. Maradona, inanılmaz güçte bir tür gladyatör gibi.

Kariyerinin tamamını Barcelona'da geçiren Lionel Messi'nin ismi, Manchester City, Paris Saint-Germain, Inter ve Juventus ile anılıyor.

 

Independent Türkçe, Goal

DAHA FAZLA HABER OKU