Çığlık serisinin hayranları Selena Gomez'in 5. filme dahil olduğunu düşünüyor

Selena Gomez’in Çığlık 5’in kadrosuna dahil olduğu öne sürüldü, hayranlar rolün ilk filmdeki ikonik anlardan birine atıfta bulunacağını düşünüyor

Gomez kısa süre önce eski sevgilisi Justin Bieber'a dair açıklamalarıyla gündeme gelmişti (AFP)

Çığlık (Scream) serisinin hayranları 28 yaşındaki ABD’li pop şarkıcısı Selena Gomez’in Çığlık 5’in oyuncu kadrosuna dahil edildiğini düşünüyor. ET Online'ın haberine göre serinin devam filminde yer alacak oyuncuların Instagram üzerinden Selena Gomez’i takibe alması, ünlü şarkıcının takipçilerini de heyecanlandırdı.

Merakla beklenen filmde yer alacak Courteney Cox, David Arquette, Jenna Ortega ve Melissa Barrera da “Lose You To Love Me” şarkısını seslendiren müzisyeni görünüşe göre takip ediyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Her ne kadar silinmiş olduğu anlaşılsa da Friends dizisindeki performansıyla da akıllara kazınan Courteney Cox’un, Gomez’in paylaşımlarından birine “Tanışmak için sabırsızlanıyorum” yazdığı iddia edilmişti. 

Cox, Selena Gomez’le yakın bir ilişkiye sahip bir diğer ünlü oyuncu Jennifer Aniston’ın da yakın arkadaşlarından biri. 

Aniston ve Gomez, Ocak’ta katıldıkları televizyon programında birbirlerine övgüler yağdırmıştı. 

Aniston, Gomez’e dair şu ifadeleri kullanmıştı:

Birbirimizi yıllardır tanıyoruz. Benim evime gelmiştin. Pizza yemiştik, tam aradığım kişiydin.

Courteney Cox, Temmuz’da sevilen film serisinin yeni durağında Gale Weathers karakterini yeniden canlandıracağını duyurmuştu. 

David Arquette de eski eşi Cox’la birlikte yeniden bir araya gelmelerine dair, “Birlikte çalışmayı hep sevdik. O harika bir oyuncu, bu karakterleri yeniden canlandırmak eğlenceli olacak” demişti. Arquette, Cox’la yakın bir ilişkilerinin olduğunu söylemişti. 

Öte yandan Gomez’in ekipte yer alıp almayacağına yönelik söylentilerin yanı sıra Çığlık hayranları Neve Campbell’ın da yeni filmde yer alıp almayacağını merakla bekliyor. Campbell konuya dair şu ifadeleri kullanmıştı:

Bunun gerçekleşeceğinden emin değilim. 6 hafta önce bana ulaştılar ama zamanlama şu an pek iyi değil.

 

Independent Türkçe, ET Online

DAHA FAZLA HABER OKU