The Walking Dead yıldızının başka bir diziye transfer olması ortalığı karıştırdı: Ezekiel'e ne olacak?

Kullanıcılardan biri, “Ezekiel'in bu bölümde öleceğinden yüzde 99 eminim. Kulağa pek hoş gelmiyor” diye yazdı

Kaplanı Shvia'yla birlikte Kral Ezekiel dizinin önemli karakterlerinden biri olarak öne çıktı (AMC)

The Walking Dead’in Kral Ezekiel’inin durumu bir süredir kasvetli görünüyor. İleri tıbbi tedavinin yetersiz kaldığı bir evrende karakter, tiroid kanserinden muzdarip. Bu nedenle karakterin dizideki günlerinin sayılı olabileceği düşünülüyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İzleyiciler, bir çeşit mucize tedaviyle karakterin iyileşeceğini veya hastalığının hafif seyredeceğini umuyor. Ancak Ezekiel’i canlandıran aktörün başka bir yapımda önemli bir rol kaptığını duyunca hayal kırıklığına uğrayabilirler. Çünkü bu haber, karakterin dizide uzun süre kalmayacağını düşündürüyor.

We Got This Covered’ın haberine göre korkusuz krala hayat veren Khary Payton, başka bir Robert Kirkman uyarlaması Invincible’ın oyuncu kadrosuna katıldı. Aktör, Amazon’un çizgi dizisinde birden fazla bölümde görünecek bir karakteri seslendirecek. Dizinin oyuncu kadrosunda Zazie Beetz, J.K. Simmons, Mark Hamill ve Seth Rogen gibi isimler de yer alıyor. 

Kirkman’ın Twitter hesabından paylaştığı haber, hayranlar arasında bir dizi tartışmayı da tetikledi. Kullanıcılardan biri, “Ezekiel'in bu bölümde öleceğinden yüzde 99 eminim. Kulağa pek hoş gelmiyor” diye yazdı.

 


Peki koronavirüs yüzünden ertelenen 10. sezon finalinde karakter hastalığıyla mı savaşacak? İnvincible’a transfer haberi, bu teoriyi güçlendiriyor.

The Walking Dead hayranları, 10. sezon finalini görmek için uzun zamandır bekliyor. Sezonun nisanda tamamlanması bekleniyordu ama pandeminin post prodüksiyon çalışmalarını kesintiye uğratması, AMC’nin sezon finalini ertelemesine yol açmıştı.

Dizinin yürütücü yapımcısı Angela Kang, izleyicilerin merakla beklenen “A Certain Doom” adlı bölümde göreceklerine dair ipuçları vermişti. Jeffrey Dean Morgan’ın sanal talk-show’una konuk olan Kang, yayımlanan son bölümlerin üzerinden geçerek, şunları söylemişti:

Açıkçası artık Prenses, Ezekiel, Eugene ve Yumiko’dan oluşan yeni bir dörtlümüz var. Ve bu yüzden bazı ilginç dönütler alacağız. Ayrıca tüm sezon takip ettiğimiz Whispererlar hikayesi... Artık Alpha yok ve Beta liderlik rolüne adım atmak zorunda. İnsanlarımızın Beta ve Whisperer’lara tavır aldığını göreceğiz.

Kang ayrıca, finalin Negan, Carol, Gabriel, Daryl ve Maggie gibi birçok karaktere de hakkını vereceğini ifade etmişti:

Negan'la ilgili çok güzel şeyler oluyor. Carol’ı bir çeşit kefaret arayışında göreceğiz. Peder Gabriel’e dair de harika şeyler olacak. Maggie'nin dönüşünü bekliyoruz, Daryl de bazı harika işler yapacak.


Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU