Netflix rekorlarını altüst eden Charlize Theron oyunculuğa ara veriyor

Theron'un son filmi The Old Guard, ciddi başarı elde etti

Theron daha önce yeni Mad Max filmi için daha genç bir oyuncunun aranmasının kalbini kırdığını söylemişti (AFP)

Netflix’in izlenme rekorları kıran The Old Guard filminin yıldızı, dünyaca ünlü ABD’li oyuncu Charlize Theron oyunculuğa ara veriyor.

Daily Nonpareil'in haberine göre kısa süre önce cevizli baklava sevdiğine dair haberlerle de gündeme gelen Theron, oyunculuğu asla bırakmayacağını ancak kısa bir süre kızları 9 yaşındaki Jackson ve 5 yaşındaki August ile ilgilenmek için ara vereceğinin altını çizdi.

Birleşik Krallık’ın magazin yayınlarından Hello!’ya konuşan Theron şu ifadeleri kullandı:

Bir süreliğine sadece annelik yapmak için ara veriyorum. Listemiz o kadar kabarık ki, asla geri dönmeyecek değilim, fakat bir süre ara vermeye ihtiyacım var. Kendimi çok tatmin olmuş hissediyorum. Çok şanslı bir insanım.

44 yaşındaki oyuncu koronavirüs pandemisi nedeniyle okulların kapanmasından sonra çocuklarına evde eğitim veriyor. Fakat Theron öğretme yeteneklerinin standartlara o kadar da uymadığını kabul ediyor ve bunun da kendisini epey strese soktuğunu belirtiyor.

İyi bir matematik öğretmeni değilim. Jackson öyle söylüyor. Bana bakıp, ‘Anne bunu öğretme konusunda iyi olduğunu düşünmüyorum’ demesi hayatımda çok büyük bir andı.

Ebeveyn olarak çok stresli bir andı, çünkü bir anda çocuklarımın eğitimlerinin gerisinde kalmamalarından emin olmam gerektiğine dair sorumluluk hissettim.

Theron, yeni filmi The Old Guard’ın elde ettiği başarıdan fazlasıyla memnun ve yer aldığı yapımların çocukları üzerinde pozitif bir etkisi olmasını umuyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daily Mail'in haberine göre Theron ayrıca The Old Guard filminin çekimleri sırasında aldığı yaralar nedeniyle ameliyata ihtiyaç duyduğunu söyledi. Çekimler sırasında eli yaralanan oyuncu yaranın ne kadar ciddi olduğunu uzun süre fark etmediğini söyledi.

Oyuncu ayrıca dirseğinde bir sinirin de incindiğini ve at sürdüğü sahnenin çekiminde elini tam olarak kullanamadığını belirtti.

Charlize Theron, The Old Guard filminde 6 bin yaşında ölümsüz bir savaşçıyı canlandırıyor.

 

Independent Türkçe, Daily Nonpareil, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU