Tamamı kadınlardan oluşacak Avengers'a hiç beklenmedik bir kişi liderlik edebilir

Umduğunuz kişi değil

Marvel hayranları, Avengers'ın tamamı kadınlardan oluşacak şekilde yeniden kurulmasına dair söylentilerin gerçek olduğunu umuyor. Yeni bir haberse yeni ekibin liderinin hiç beklenmedik bir kişi olabileceğini öne sürüyor.

Avengers serisinin, gişe rekorları kıran 2019 yapımı Endgame'in gösterime girmesinin ardından görünüşe göre tamamlanmasıyla stüdyonun bir sonraki ekip filminin ne olabileceği konusunda çok spekülasyon var.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

X-Men ve Fantastik Dörtlü'den (Fantastic Four) karakterlerin dahil edilmesine yönelik ilgi artarken, stüdyo başkanı Kevin Feige'in Temmuz 2019'da Comic-Con'daki yorumlarının da katkısıyla, Marvel Sinematik Evreni'ndeki kadın karakterlerin yeni bir karma proje için bir araya gelebileceğini öne süren yeni bir söylenti ortaya çıktı.

Çoğu kişi bu ekibin Brie Larson'ın canlandırdığı Captain Marvel tarafından yönetileceğini varsaysa da tamamen başka bir karakter yönetebilirmiş gibi görünüyor. Yıllar sonra tanışacağımız başka biri.

We Got This Covered'a göre lider, Disney+'ta kendi televizyon dizisiyle tanıtılacak She-Hulk olabilir. Dizide Mark Ruffalo'nun canlandıracağı Bruce Banner'ın da yer alması bekleniyor.

1980'de Stan Lee ve John Buscema tarafından yaratılan karakter, Banner'ın kuzeni Jennifer Waters.

Bu, She-Hulk'ın ilk canlı aksiyon yapımı olacak. She-Hulk daha önce çok sayıda Marvel animasyonunun yanı sıra video oyunlarında yer almış, Eliza Dushku ve Katee Sackhoff gibi oyuncular tarafından seslendirilmişti.

She-Hulk'ın Disney+'taki çıkışını ne zaman yapacağıysa henüz bilinmiyor.

Tabii ki bunların hepsi spekülasyon ve daha fazla bilgi edindikçe gelişmelerden haberdar edeceğiz.

Marvel gündeminde sırada, geciken Black Widow ve ardından devam eden koronavirüs pandemisi nedeniyle 2021'e ertelenen The Eternals var.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU