Wolverine, Avengers ekibinin bir üyesiyle dövüşecek

Mutant, Marvel Sinematik Evreni'ne giriş yaptığında T’Challa’yla karşı karşıya gelecek

Wolverine, çizgi roman tarihi boyunca sayısız karakterle karşı karşıya geldi.

Çatışma aslen karakterin alameti farikası ve en destansı hikayeleri genelde süper insan dövüşlerine sebebiyet veren çeşitli yanlış anlaşılmalar içeriyor.

Dostla düşman arasındaki ayrımı her zaman yapamayan Logan; Hulk, Deadpool, Magneto, Örümcek Adam, hatta çılgın birtakım olaylar sonucu kendisiyle bile dövüşmüştü ama her zaman galip gelen o olmadı.

Bu tip anlaşmazlıklardan birine Marvel Sinematik Evreni’nde de şahit olabiliriz. We Got This Covered’da yer alan habere göre Wolverine maceraya beklenenden daha erken katılacak ve katıldığında da asabi mutant, T’Challa’yla gırtlak gırtlağa gelecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Wolverine’nin ayrıca Black Panther II’de küçük bir rolle görücüye çıkacağı da belirtiliyor.

Planlar elbette değişebilir ama bu tahmin Marvel’ın Tom Holland’ın Örümcek Adam’ını Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı’nda (Captain America: Civil War) görücüye çıkarmasından da bildiğimiz, yeni karakterleri kendi filmlerinde başrol oynamaya başlatmadan önce oturmuş serilerde oynatma trendine uyuyor.

Habere göre ikilinin arasındaki buzlar filmin ilerleyen anlarında eriyecek ve müttefik kalacaklar ama anlaşılan o ki ilk karşılaştıklarında Logan ve T’Challa birbirlerine karşı gard alacak.

Öte yandan Hugh Jackman’ı görmeyi bekleyen hayranlar hayal kırıklığı yaşayabilir çünkü oyuncunun bu rolünü tekrar oynama ihtimali düşük.

Mevcut durumdaysa ikonik rol için stüdyonun gözlerinin kimin üzerinde olduğunu bilmiyoruz. Tabii bir yandan Chadwick Boseman’ın da Black Panther kostümünü taşımayı bırakma ihtimali var.

Bu da Black Panther II’nin oyuncuyu bu kahraman rolünde son görüşümüz olması anlamına gelebilir.

Diğer yandan bu küçük Wolverine rolünü görürsek bu Marvel Sinematik Evreni’nde X-Men’le ilgili başka heyecan verici gelişmelerin önünü açabilir. Belki de böylece hepimizin beklediği görkemli X-Men vs. Avengers restleşmesini bile görebiliriz.

 

We Got This Covered

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU