Wolverine hangi filmle Marvel Sinematik Evreni’ne adım atacak?

Filmin Captain Marvel 2 olabileceği konuşuluyor

İş X-Men’in Marvel Sinematik Evreni’ne katılışına geldiğinde Kevin Feige ve çalışma arkadaşlarının süper mutant ekibini nasıl ele alacağını tam olarak bilmiyoruz ama herkesin emin olduğu bir şey var ki o da yeni bir Wolverine’in yolda olduğu.

Fox’tan geri aldıkları en ünlü ve kârlı karakter olarak, Marvel’ın Wolverine’i mümkün olan en kısa sürede seriye dahil edeceği açık. Yeni söylentilere göreyse karakterin görücüye çıkacağı film açığa çıkmış olabilir.

We Got This Covered'da yer alan habere göre film, Captain Marvel 2. Söylentinin kaynağı, Hugh Jackman yerine Logan’ı canlandırmak için en gözde adayın Superman yıldızı Henry Cavill olduğunu ve gelecek devam filminde Brie Larson’ın canlandırdığı Carol Denvers karakteriyle başrol alacağını iddia eden YouTube kanalı The Quartering.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bunun epey çılgınca bir söylenti olduğu açık, sonunda da bir şey çıkmayabilir ama Marvel Sinematik Evreni daha çılgınca şeylere sahne oldu.

Bunun, ikonik X-Men kahramanının Captain Marvel 2’de rol alacağını söyleyen ilk söylenti olmadığının altını çizmekte fayda var.

Superhero Buzz YouTube kanalından Mikey Sutton, Rogue karakterinin Captain Marvel 2’de, fiilen Mutant Kardeşliği’yle (Brotherhood of Evil Mutants) aynı şey olan bir terörist mutant grubuna bağlı bir cani olarak yer alacağını iddia etmişti.

Bu iki söylenti doğru olsun ya da olmasın, filmin X-Men’i şu ya da bu şekilde seriye dahil etme ihtimali yüksek görünüyor.

Çizgi romanlarda Rogue ve Carol’ın arasında kuvvetli bir bağ var dolayısıyla Rogue’un bu filmde görücüye çıkması mantıklı görünüyor.

Carol ve Logan’ın Marvel çizgi roman evreninde çok göz önünde olmayan bir arkadaşlığı da var. Hatta Logan ve Carol’ın arasındaki bağ Captain Marvel çizgi roman serisinin 17. sayısında mercek altına alınacak.

Cavill’in rolü almasına gelince, oyuncunun Marvel’la geçen sene görüştüğü söyleniyor. Gerçekten de Çelik Adam Krypton güçlerini Wolverine’in Adamantiyum pençeleriyle değişecek olabilir mi? Zaman gösterecek.

 

We Got This Covered

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU