Milli Gazete, Nuri Ersoy’u manşetine taşıdı: Bu bizim kültürümüz değil, kültürsüz bakan!

Bakanın bir grup kişi ile beraber çekilen fotoğraflarını paylaşan Milli Gazete, haberinde “Ersoy’un şarkı söyleyen kadınla birlikte ritim tuttuğu, alkış yaptığı ve purosundan keyifle üflediği görüldü” gibi ifadelere yer verdi

Kolaj: Independent Türkçe

Milli Gazete, bugünkü birinci sayfasında Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy’un arkadaşlarıyla beraber bir yerde çekilmiş görüntülerini paylaştı ve “Bu bizim kültürümüz değil” manşetini attı. Gazete bakana ayrıca “kültürsüz bakan” nitelemesini kullandı.

Milli Gazete’de Abdussamet Karataş’ın imzasıyla çıkan haberde Bakan Ersoy’un İstanbul’un fethine yanlışlıkla kullandığını açıkladığı “işgal” ifadesi hatırlatıldı ve şunlar yazıldı:

Aynı Bakan’ın şimdi de içkili masalardaki eğlence görüntülerinin ortaya çıkması, “Kültür Bakanlığı turizmin çatısı altında olunca ve sürekli kültürümüze uzak isimlere bakanlık koltuğu emanet edilince kaçınılmaz son da bizleri bekliyor” yorumlarına neden oldu.

EZZkOC7XsAI0KU9.jpg
Fotoğraf: Milli Gazete

 

Geçtiğimiz yaz çekildiği iddia edilen görüntülerde Bakan Ersoy’un şarkı söyleyen kadınla birlikte ritim tuttuğu, alkış yaptığı ve purosundan keyifle üflediği görüldü. Çeşitli içki ve mezelerin yer aldığı masanın etrafında toplanan kalabalık da Bakan’a eşlik etti. Bakan’ın etrafındaki erkekli-kadınlı uygunsuz ortamı görenler ise sosyal medyadan “AKP, sürekli dile getirdiği dindar nesli bu zihniyetle mi yetiştirecek?” sorusunu sordu.

Haberin devamında Ersoy’un kariyeriyle ilgili bazı bilgilere yer verildi.

 

Milli Gazete, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU