Galatasaray'dan, seyircisiz maçlar için destek kampanyası: Tribünlere taraftar fotoğrafları yerleştirilecek

Koronavirüs salgını nedeniyle Süper Lig'de seyircisiz oynanacak maçlarda sarı-kırmızılı taraftarların baskılı fotoğrafları tribünlere konulacak

Kampanya kapsamında biletler, kombine sahipleri için 123 lira, genel satışta ise 149 liradan satışa çıktı / Fotoğraf: galatasaray.org

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ara verilen Süper Lig'in 12 Haziran'da seyircisiz olarak başlatılacağı duyurulurken, Galatasaray Kulübü de taraftarlarına yönelik bir kampanya başladı.

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından "Sensiz Olmaz Galatasaray" ismiyle başlatılan kampanyaya katılacak taraftarların baskılı fotoğrafları, Galatasaray'ın sahasında oynayacağı son 3 iç saha maçında tribünlere konulacak.

 

 

Kampanyada taraftarlar, dilerlerse aileleri, arkadaşları ve sevdikleriyle tribünde yan yana yer alma fırsatına da sahip olacak.

 

DynamoBrest taraftar- dynamobrest.jpg

Dynamo Brest Kulübü, tanesi 67 Belarus Rublesi olan biletlerden alan futbolseverlerin fotoğraflarını tribüne yerleştirmişti / Fotoğraf: @dynamobrest 

 

Belarus'ta Dynamo Brest benzer bir uygulama yapmıştı

Kovid-19 salgını nedeniyle birçok ligin ertelendiği Avrupa'da maçlara devam eden Belarus'ta Dynamo Brest, Shaktyor Soligorsh ile oynayacağı maç için sanal bilet alan taraftarlarının fotoğraflarını cansız mankenlere asarak, tribünlerde yer almalarını sağlamıştı.

 

 

Dynamo Brest Kulübü, Rusya, İngiltere, Birleşik Arap Emirlikleri, Özbekistan ve İran'dan birçok kişinin sanal bilet aldığını duyurmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Türk Telekom'da üç maçı kaldı

Süper Lig'de geride kalan 26 haftada 50 puan toplayan sarı-kırmızılılar 53'er puanı bulunan Trabzonspor ve Medipol Başakşehir'in ardından üçüncü sırada bulunuyor.

Galatasaray ligin kalan 8 haftasında 3 kez Türk Telekom Stadı'nda çıkacak.

Sarı-kırmızılılar ligin 28. haftasında Gaziantep FK, 30. hafta Trabzonspor ve 33. hafta Göztepe'yi konuk edecek.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU