Örümcek Adam’ın canlı yayındaki Marvel bilgi yarışmasına 200 bine yakın kişi katıldı

Soruları Avengers yıldızının sorduğu etkinlik Instagram'da düzenlendi

Örümcek Adam karakterini canlandıran Tom Holland, Instagram üzerinden Marvel Sinematik Evreni temalı soruların yer aldığı sanal bir "pub bilgi yarışması" (pub’larda düzenlenen eğlence amaçlı bilgi yarışmasına verilen isim -ed.n.) düzenledi.

Holland'ın evinden yönettiği etkinliğe 180 binden fazla kişi katılım sağladı. Bilgi yarışması, aktörün aile yardım kuruluşu The Brothers Turst için para toplamak amacıyla düzenlendi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yarışmada, "Tony Stark kaç tane Iron Man kostümü yaratmıştır?" ve "Kat Dennings, Thor filminde hangi karakteri oynamıştır?" gibi sorular yer aldı.

Örümcek Adam: Evden Uzakta (Spider-Man: Far From Home) filminde MJ'in kaldığı otel odasının numarası gibi ezoterik bazı sorular daha zorluydu.

Holland espri yaparak, "Bunu biliyorsanız tuhaf birisiniz demektir" dedi.

Aktör, soru listesini okuduktan sonra cevapların üzerinden geçerken hayranlarla video bağlantısı üzerinden birebir sohbet etti. Hatta Holland, tam donanımlı bir müzik odasından konuştuğunu fark ettiği bir hayranını kendisine gitarla bir şarkı çalmaya ikna etti.

İnsanlar etkinlikten duydukları memnuniyeti Twitter üzerinde dile getirirken, bir yorumda organizasyon için "en tatlı şeydi" denildi.

Bir diğeri, "Tom Holland'ın bu pub bilgi yarışması çok kaotik, bayıldım" yazdı.
 


Britanyalı aktör, gösterim tarihi 16 Temmuz'dan 5 Kasım 2021'e ertelenen Eve Dönüş (Homecoming) üçlemesinin son filminde yeniden Peter Parker'ı canlandıracak.

Bu hafta Jimmy Kimmel Live!'e katılan Holland, Kimmel'in üç yaşındaki oğlu için ünlü Örümcek Adam karakterini taklit etmişti.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU