Örümcek Adam, Marvel setlerinden eşya çaldığını itiraf etti: Iron Man’in gözlükleri bende

Tom Holland, Marvel yetkililerinin bu durumdan haberi olmadığını söyledi

Tom Holland, Örümcek Adam (Spider Man) filmlerini çekerken setlerden eşya çaldığını itiraf etti.

Disney-Pixar yapımı yeni filmi Hadi Gidelim’in (Onward) tanıtımı kapsamında BBC Radio 1’a konuşan Holland, Örümcek-Adam: Eve Dönüş (Spider-Man: Homecoming) ve Örümcek-Adam: Evden Uzakta (Spider-Man: Far From Home) setlerinden eşya çaldığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

We Got This Covered'da yer alan habere göre Holland’ın çaldığı eşyalar arasında Örümcek Adam kostümünün ağ fırlatıcıları ve Avengers: Endgame’in finalinde Iron Man’in ölümünün ardından Tony Stark’ın Peter Parker’a miras kalan ileri teknoloji gözlükleri bulunuyor.  

Evinin filmlerinden kalan eşyalarla dolu olduğunu söyleyen Holland, bu eşyaları çaldığı için başının henüz belaya girmediğini, sürekli kırılıp durmalarından dolayı sette aynı eşyalardan çok sayıda olduğunu belirtti.

Holland sözlerini şöyle sürdürdü:

Şimdiye dek başım belaya girmedi. Bunlardan bir sürü yapıyorlar. Çünkü sürekli kırılıp duruyorlar. Diyorum ki ‘Ah, Tony Stark gözlüklerini kaybettim!’ Onlar da diyor ki, ‘Kayıp mı ettin?!’ Ve gözlükler artık şömine süsüm oluyor.

Holland setlerden topladığı eşyalarıysa şöyle sıraladı:

Örümcek Adam kostümünden bir ağ fırlatıcı seti aldım. Marvel’ın haberi yok. Ama artık var. Tony Stark’ın gözlüklerini aldım. Bir keresinde bir kostüm almaya çalıştım. Ama setten Örümcek Adam kostümüyle çıkıp gitmek birazcık zor.

Son Örümcek Adam filminin 16 Temmuz 2021’de gösterime girmesi planlanıyor. Eve Dönüş ve Evden Uzakta filmlerine imza atan yönetmen Jon Watts yapım için yeniden kamera arkasına geçecek.

Peter Parker’ın Marvel Sinematik Evreni’ndeki bu üçüncü solo filminin olay örgüsüyle ilgili çok az şey biliniyor.  

Independent Türkçe, We Got This Covered

Derleyen: Sezin Bala

 

DAHA FAZLA HABER OKU