Doktorlardan tepki: Enfekte olanlarımız oldu, yolumuzdan dönmedik ama Müge Anlı’nın migrenini arabada tedavi edemedik!

Müge Anlı tepki çeken sözleri için özür diledi: Konuyu tam olarak anlatamadım

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de sağlık çalışanları koronavirüsle mücadele için olağanüstü bir çaba gösteriyor.

Doktorların çabası her gün alkışlarla takdir görürken ATV’de sunuculuk yapan Müge Anlı’nın ifadeleri sağlıkta şiddeti meşrulaştırdığı eleştirileriyle birlikte sosyal medyada tepki çekti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

ATV’de yayınlanan programında migren hastalığı olduğunu söyleyen ve sürekli acile gittiğini belirten Anlı, koronavirüs bulaşabilir endişesiyle hastanede değil de arabada iğne olmak istediğini fakat doktorların bunu tedbir amaçlı kabul etmediğini ifade etti.

"Sonra doktorlara iyi davranın..."

İğne yaptıramadığını söyleyen sunucu, doktorların tavırlarından memnun olmadığını belirterek “Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın” ifadelerini kullandı.

Anlı devamında arabada migren iğne olmasını kabul etmeyen doktor için “İnşallah sen de bir gün böyle bir migren ağrısı çekersin ve aynı tavırla karşılaşırsın” dediğini anlattı.

Sosyal medya kullanıcıları ve sağlıkçılar bu sözlerin ardından sosyal medyada "Müge Anlı özür dilesin" kampanyası başlattı.

Koronavirüs salgınının yaşandığı dönemde sağlık çalışanlarına karşı kin ve nefret oluşturmakla suçlanan Anlı’ya eleştiriler yöneltildi:

“Konuyu tam olarak anlatamadığı için” özür diledi

Müge Anlı, tepkiler üzerine A Haber’e bağlanarak yaşadığı olayı tekrar anlattı ve şu ifadeleri kullandı:

Benim yaşadığım sadece bu hastaneyle ilgili bir sorundu. Benim yayında anlatmak istememin nedeni vatandaşlar benzer sıkıntılar çekebileceğini bilsinler diye söylemek istedim. Asıl üzüldüğüm, hiç istemediğim halde, koskoca bir sağlık sektörünü hedef almış gibi gösterilmeye çalışılması. Doktorlarımızda, konuyu tam olarak anlatamadığım için özür dilerim.

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU