Fenerbahçe formasını öpen Arslan'dan Beşiktaş çıkışı: İlk kez öpüyorum

Fenerbahçe'nin devre arasında Beşiktaş'tan transfer ettiği Tolgay Arslan, maç öncesi Fenerbahçe armasını öptüğü için yapılan eleştirileri "Beşiktaş formasını hiç öpmedim" diye yanıtlayınca Siyah-Beyazlıları kızdırdı

Tolgay Arslan, Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra ilk defa Göztepe maçında sahaya çıkarak tribünleri selamladı (Fotoğraf: AA)

Spor Toto Süper Lig’in devre arasında Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye transfer olan Tolgay Arslan, Fenerbahçe formasıyla ilk defa Göztepe’ye karşı forma giydi.

Fenerbahçe’nin 2-0 kazandığı maçın öncesinde Tolgay’ın tribünleri selamlarken Fenerbahçe armasını öpmesi geceye damgasını vurdu.

 

 

 

 

Maçın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Tolgay, galibiyetten ötürü takım arkadaşlarını kutladı. Fenerbahçe formasını giydiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Tolgay, "Beni zor günümde destekleyen Beşiktaş taraftarına dün de teşekkür ettim. Bu benim için yeni bir başlangıç. Beşiktaş armasını bugüne kadar hiç öpmedim. Bugün bunu ilk defa yaptım. Çünkü zor bir dönemden sonra bir taraftar seni böyle karşılarsa içinde başka duygular oluşuyor. Çok doğru bir karar verdiğimi bugün tekrar anladım" dedi. 

DAHA FAZLA HABER OKU