Quentin Tarantino'nun yeni filminden kareler...

26 Temmuz'da vizyona girecek "Once Upon a Time in Hollywood (Bir Zamanlar Hollywood)" filminin fotoğraflarında ünlü oyuncular dönemin ruhunu yansıtan tarzlarıyla kamera karşısındaydı

Filmden yeni karelerin basına yansıması sinemaseverleri heyecanlandırdı

Tarantino hayranlarının merakla beklediği film, Leonardo di Caprio ve Brad Pitt gibi isimleri bir araya getiriyor. Di Caprio eski bir western televizyon dizisi yıldızı Rick Dalton’ı canlandırırken, Pitt, Dalton’ın uzun süreli dublörü Cliff Booth rolünde.

100 milyon dolar bütçeli filmde bu ikiliye Al Pacino, Margot Robbie, Damian Lewis, Dakota Fanning ve Kurt Russel gibi isimler eşlik ediyor.

 

 

 1969 yılında Hollywood’da geçen İngiliz-Amerikan ortak yapımı film, hippi kültürünün yükselişi ile isimlerini duyurmaya çalışan bir aktör ve onun dublörünün yaşadıklarını anlatıyor.

 

 

Gerek senaryosu gerek ise oyunculuklarıyla merak konusu olan filmin odak noktası genel hatlarıyla 1969 senesi. Ancak filmde, yönetmen Roman Polanski'nin 8,5 aylık hamile eşi Sharon Tate'in de aralarında bulunduğu beş kişinin Charles Manson tarafından öldürtülmesi olayı da geçiyor.

 

 

Dünyanın en çok tanınan seri katilleri arasında yer alan Manson, 60'lı yıllarda gerçekleşmesine yol açtığı bir dizi cinayet sebebiyle hapis tutulduğu cezaevinde ölmüştü. 1960'lı yıllarda çevresinde genç takipçiler toplayan Manson, kendi tarikatını kurmuştu.

 

 
26 Temmuz'da vizyona girecek filmin yapımcılığını Columbia Pictures ile Heyday Films üstleniyor.
 
 
Aktör Leonardo di Caprio da sosyal medya hesabından filmin yeni fotoğraflarını paylaştı.
 

DAHA FAZLA HABER OKU