Stranger Things yıldızı 4. sezonda gerçekleşmesini istemediği "tuhaf" hayran teorisini açıkladı

Matarazzo, Suzie’yle ilgili teoriyi sevdiğini ama gerçekleşmesini istemediğini söyledi

Stranger Things yıldızı Gaten Matarazzo hayranların merakla beklediği 4. sezona ilişkin açıklamalarda bulundu.

Stranger Things’in haziranda Netflix’te yayımlanan üçüncü sezonu Hawkins ekibini yeni bir düşmanla karşı karşıya getirmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rus bilim insanlarının varlığının tehdidi altında kendilerini bir anda yeni bir maceranın içinde bulan kahramanlarımız, Şerif Hopper (David Harbour) ve Joyce (Winona Ryder) ile birlikte yine kasabayı kurtarıyor. Ancak bu kez ağır bir bedel ödeniyor.

Hayranlar yeni sezonun ne sürprizler getirebileceğine ilişkin teorilerini sosyal medyada paylaşırken, dizinin yıldızlarından Gaten Matarazzo, en sevdiği ama gerçekleşmesini hiç istemediği teoriyi açıkladı.

Variety’ye konuşan Matarazzo tüm hayran teorilerini ilginç bulduğunu belirterek, “Benim favorim Suzie’nin aslında Rus hükümeti için çalışan bir Rus yönetici ve ajan olduğu teori. Bence bu çok aptalca ve eğlenceli. Umarım bu olmaz çünkü tuhaf olurdu" dedi.

Matarazzo, Dustin’in geleceğini nasıl gördüğüne dair soruya şu yanıtı verdi:

Bunu söylemek gerçekten zor çünkü karakterlerin nereye gittiğini bilmiyorum. Bu noktada rüzgarda savrulduğunu söyleyebiliriz. Sezonun sonunda tüm çocuklar ayrılmıştı çünkü herkes Hawkins’ten uzaklaştı. Eleven bir parça huzur bulmayı denemek için Will ve Joyce’la birlikte gitti ve ekibin geri kalanı geride kaldı. Bunun nasıl işe yarayacağını bilmiyorum. Yani Mike ve El’in ayrılmış olması çılgınlık. Sanırım hayranlar çıldıracak.

Stranger Things’un 4. sezonunun prömiyerinin adı "The Hellfire Club" (Cehennem Ateşi Kulübü) olarak belirlenmişti. Dizi son sezonuyla rekor kırmış ve Netflix’in en çok izlenen orijinal yapımı olma başarısını yakalamıştı.

Netflix, Stranger Things’in 4. sezon duyurusunu kısa bir videoyla yapmış ve videoda olayların artık Hawkins kasabasının dışında geçeceğine işaret edilmişti.

Dizinin üçüncü sezonu Jim Hopper’ın (David Harbour) ölümünden 6 ay sonra Joyce Byers’ın (Winona Ryder) oğulları ve Eleven’la (Millie Bobby Brown) birlikte Hawkins kasabasından taşınmasıyla sona ermişti.

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU