Stranger Things yıldızı finalden memnun değil: Bu nasıl mümkün olabilir?

Oyuncu, ekibi gözyaşları içinde bırakan sahneyi de anlattı

Millie Bobby Brown, Stranger Things’in üçüncü sezon finalini öğrenince sinirlendiğini söyledi.

Netflix’in popüler dizisinde Eleven karakterine hayat veren 15 yaşındaki oyuncu Elle dergisine verdiği röportajda, Joyce’un (Winona Ryder) Hawkins kasabasını terk etme kararının ekip için büyük sürpriz olduğunu belirtti. Brown sözlerini şöyle sürdürdü:

Kızdım. Senaryoyu okudum ve dedim ki, ‘Ne?, Bu nasıl mümkün olabilir? Neden taşınıyorlar? ‘Üçüncü bölümü okumadın mı?’ dediler. Ve ben de dedim ki, ‘Ah evet, çünkü Joyce, Hawkins’ten taşınmak istediğini söyledi. Bilmiyorum, buna gerçekten karşı olduğumu hissettim.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Brown’nın aksine dizinin yaratıcıları Duffer Kardeşler’in finalle ilgili herhangi bir şeyi değiştirmeye niyeti yoktu. Finalde Eleven ve arkadaşlarının gözyaşları içinde birbirleriyle vedalaştığını gördük.

Brown, bu duygusal sahneyi çekmenin ekip için zor olduğunu belirterek, “Sahneyi çekerken birbirimize ‘Peki nasıl ağlayacağız?’ dedik. Çünkü birbirimizin önünde gerçekten pek ağlamıyoruz” diye konuştu. Brown şöyle devam etti:

Sonra çocuklardan biri, ‘Bir gün bunu gerçekten yapmak zorunda olduğumuzu hayal edin’ dedi. Biz de, ‘Ne demek istiyorsun’ diye sorduk. O da dedi ki, ‘Stranger Things bittiğinde hepimiz birbirimize veda etmek zorunda kalacağız, aynı bunun gibi. Ve hepimiz ağlayama başladık. Sonra kamerayı çalıştırıp çekime başladılar. İşte bu kadardı. Birbirimizle vedalaşmaya başladık. Çok gerçekmiş gibi hissettik.

Stranger Things 4. sezon için Netflix’ten onay aldı ancak yayın tarihiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU