TÜRKİYE'DEN SESLER Celalettin Can 12 Eylül sürüyor... Celalettin Can Independent Türkçe için yazdı 1974-80: 12 Eylül darbesine giden yolda "araçsallaşan" partilerin resmî geçidi… 12 Eylül sürüyor! 78'liler yüzleşiyor; hatırlıyor, hatırlatıyor! "Gerçek yürüyor ve hiçbir şey onu durduramayacaktır"
TÜRKİYE'DEN SESLER Celalettin Can "Asılmayıp da beslenenlerin" hesaplaşması: 42. yıldönümünde, 12 Eylül katlanarak sürüyor!
TÜRKİYE'DEN SESLER Celalettin Can Sıra 12 Eylül'le hesaplaşmada (2) Celalettin Can Independent Türkçe için yazdı "Yok hükmünde, unutulan" kuşağımızın yasakları kalkarken (1)
ÖZEL Haber Ahmet Güneştekin, "Hafıza Odası" sergisini anlattı: Bu sergi birçok şeyle yüzleşmemizi sağlayacak
Haber Cumhurbaşkanlığı sitesinde darbeci general Kenan Evren için böyle söyleniyor: Halk tarafından seçilen ilk cumhurbaşkanı, son derece titiz, disiplinli ve hoşgörülü Cumhurbaşkanlığı'nın yayınladığı belgeselde darbeci Evren övülüyor… 12 Eylül'den sonra 5 yıl hapiste kaldı, beraat edip haksız tutukluluk davası açtı: 1 lira 3 kuruş maddi tazminat kazandı 12 Eylül 1980-12 Eylül 2020: Darbe ruhu devam ediyor! 12 Eylül’ün mahpus İslamcıları: Ben hâlâ ‘Akıncıyım’
Haber "Haksız tutukluluğa" örnek tazminat: 5 yıl 10 ay hapiste kaldı, 39 yıllık faiziyle birlikte yaklaşık 2 milyon lira alacak