Bryan Adams 27 yıl sonra İstanbul’daydı

Türkiye'de son olarak 1992'de konser veren Kanadalı rock yıldızı Bryan Adams, İstanbul Ülker Sports Arena'da hayranlarıyla buluştu

Fotoğraf: AA

Billboard'un dünya müzik tarihinde tüm zamanların en başarılı sanatçılarından biri olarak kabul ettiği Bryan Adams, Türkiye'de 27 yıl aradan sonra konser verdi
Dünyaca ünlü müzisyen, "Shine a Light" adlı konseriyle Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda hayranlarıyla bir araya geldi.


Müzik kariyeri boyunca Grammy, MTV başta olmak üzere çok sayıda müzik ödülü sahibi ve 100 milyonun üzerinde albüm satışı elde eden sanatçının konserine ilgi yoğundu. 

Yaklaşık 2 saat süren konserde, Adams, "Summer of '69", "Everything I Do", "Run to You", "Heaven", "Please Forgive Me", "Have You Ever Really Loved a Woman?", "All for Love", "I Finally FoundSomeone" ve "When You're Gone"ın da aralarında bulunduğu birçok sevilen parçasını seslendirdi.

En son 1992’de gelmişti

Kanadalı rock şarkıcısı, şarkı sözü yazarı ve fotoğrafçı Bryan Adams,  5 Kasım 1959'da Ontario'da dünyaya geldi.
15 yaşından itibaren Shock ve Sweeney Todd gruplarında çalışmaya başlayan sanatçı, müzik kariyeri boyunca Grammy, MTV başta olmak üzere çok sayıda ödül kazandı, 100 milyonun üzerinde albüm satışı elde etti.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Istanbul rocks #bryanadamsshinealight #istanbulturkey

A post shared by Bryan Adams (@bryanadams) on


"Cuts Like a Knife", "Reckless" ve "Waking Up the Neighbours" gibi albümleriyle dünya çapında geniş hayran kitlesine sahip olan Adams, "Everything I Do, I Do It For You" şarkısıyla İngiltere müzik tarihinin en uzun süre bir numarada kalan şarkısı unvanına sahip oldu.

Billboard'un dünya müzik tarihinde tüm zamanların en başarılı 30’uncu sanatçısı seçtiği Bryan Adams, İstanbul'da ilk konserini 28 Temmuz 1992 tarihinde vermişti.


AA

DAHA FAZLA HABER OKU