Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan: Ey insanoğlu görün, adalet neler izletiyor

Şaban Vatan: Bir Nurettin Canikli için bunları yaptınız…

11 yaşında şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, Adli Tıp Kurumu raporuna tepki gösterdi ve “Bu nasıl bir değerlendirme. Beli kırık, kalça kırık, ayak kopuk, diğer ayak kırık, sol el bilek hasarlı, sırt üstü dirsekleriyle sürünebilirmiş. Yazıklar olsun” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla, kızının otopsi videosunu izlediğini belirtti.

“Allah böyle adaletin belasını versin”

Gözyaşı dökerek çektiği videoda, hükümete seslenen ve kızının ölümüyle ilgili gerçeklerin örtbas edilmek istendiğini söyleyen Şaban Vatan “Allah böyle adaletin belasını versin. Ben kızımın otopsi videosunu izliyorum. Ey insanoğlu görün, adalet neler izletiyor. Böyle adalet yerin dibine batsın. Hükümet size sesleniyorum; Ben kızım bütün organlarını canlı canlı izliyorum. Bir Nurettin Canikli için bunları yaptınız” dedi.

Sosyal medya hesabından paylaştığı bir başka görüntülü tweette ise Adli Tıp Kurumu’nun raporuna tepki gösteren Vatan “Bu nasıl bir değerlendirme. Beli kırık, kalça kırık, ayak kopuk, diğer ayak kırık, sol el bilek hasarlı, sırt üstü dirsekleriyle sürünebilirmiş. Yazıklar olsun” eleştirisinde bulundu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU