Kısa haberler

Independent Türkçe, Türkiye ve dünyadan güncel haberleri okurları için derledi

Fotoğraf: Independent Türkçe

Beşiktaş, Antalyaspor’u 3-1 mağlup etti

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Hesap.Com Antalyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Saat 20.00’de Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda oynanan ve hakem Cihan Aydın’ın yönettiği maçı Beşiktaş 3-1 kazandı.

Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri 2. dakikada Tammy Abraham, 27. dakikada Tiago Djalo ve 81. dakikada Jota Silva attı. Ev sahibi Antalyaspor’un tek golünü ise 52. dakikada Yohan Boli kaydetti.


MR cihazında hasta unutuldu

Tire Devlet Hastanesi'ndeki Manyetik Rezonans (MR) cihazında bir hastanın unutulmasına ilişkin soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, Tire Devlet Hastanesi'nde MR çektiren bir hasta, sorumlu hizmet alımı personel tarafından cihazda unutulunca hastane yönetimine şikayette bulundu.

Hastane yönetiminin Sağlık İl Müdürlüğüne bilgi vermesi üzerine konuya ilişkin idari soruşturma başlatılarak, hizmet alımı personelin iş akdine son verildi.


Kars'ta bitkin bulunan yaralı bozayının tedavisi sürüyor

Kars Sarıkamış'ta yol kenarında bitkin halde bulunan ve köpek saldırısına uğradığı değerlendirilen bozayının, ekipler tarafından Kafkas Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürülerek tedaviye alındığı belirtildi. Tarım Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü, Kars Sarıkamış'ta yol kenarında bitkin halde bulunan ve tedavi süreci devam eden bozayının sağlığına kavuştuktan sonra doğal yaşam alanına bırakılacağını bildirdi.


İsrail ordusu Suriye'nin Kuneytra kentine baskın düzenledi

İsrail ordusu, Suriye'nin güneybatısındaki Kuneytra ilinde yer alan Batı Samdaniyye ve Cüret eş-Şeyh köylerinde baskın gerçekleştirdi.

Suriye'nin resmi haber ajansı SANA'nın haberine göre, İsrail ordusuna ait 13 askeri araçtan oluşan iki devriye, Batı Samdaniyye ve Cüret eş-Şeyh köylerinde baskın düzenledi.

İsrail askerleri, baskın sırasında söz konusu köylerde yol kontrol noktaları kurdu.

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, daha önce yaptığı açıklamada, İsrail ordusunun, rejimin devrildiği 8 Aralık 2024'ten 18 Eylül'e kadar Suriye'ye 1000'den fazla hava saldırısı ve 400'den fazla kara saldırısı düzenlediğini açıklamıştı.


ABD'de hükümetin kapalı olmasından dolayı 1700'den fazla uçuş iptal edildi

ABD'de hükümetin 39 gündür kapalı olması nedeniyle havacılık faaliyetleri aksamaya başlarken, ülkede bu hafta sonu 1700'den fazla uçuşun iptal edildiği bildirildi.

ABD medyasına yansıyan verilere göre, hava yolu şirketleri Federal Havacılık İdaresi'nin (FAA) talimatıyla 7 Kasım'dan 9 Kasım'a kadar yapılması planlanan 1700'den fazla uçuşu iptal etti.

Hükümetin kapalı olması nedeniyle aktif görev alan hava trafik kontrol memurlarının sayısının azalması, uçuş iptallerinin ana nedeni olarak gösterilirken, firmalar sorumluluğu hükümete ve Kongre'ye atıyor. 

FAA'nın son açıklamasına göre hava yolu firmaları, en yoğun 40 havalimanından yapılan iç hat uçuşlarını dünden itibaren yüzde 4 oranında azaltarak çok sayıda uçuşu iptal etti.

Buna göre sadece dün ABD genelinde yapılması planlanan yaklaşık 800 uçuş iptal edildi.

FAA, hükümetin kapalı kalmaya devam etmesi halinde hava yolu firmalarının 11 Kasım'da uçuşlarının yüzde 6'sını, 13 Kasım'da yüzde 8'ini ve 14 Kasım'da ise yüzde 10'unu iptal etmek durumunda kalacaklarını açıkladı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü’de Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karabağ Zaferi’nin 5’inci yıl dönümü kutlamalarına katılmak üzere bulunduğu Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir araya geldi. İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede Türkiye ile Pakistan arasındaki ikili ilişkiler, bölgesel ve küresel gelişmeler ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile Pakistan ilişkilerini ticaret, enerji ve savunma sanayii başta olmak üzere çeşitli alanlarda daha ileri seviyelere taşımak için gayret gösterdiklerini ifade etti.

Erdoğan, Türkiye’nin Pakistan’daki terör saldırılarını ve Pakistan-Afganistan sınırındaki gerilimi yakından takip ettiğini belirterek, iki ülke arasında sağlanan ateşkesin sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Cumhurbaşkanı, bu çerçevede Türkiye’nin ev sahipliğinde yürütülen görüşmelerin kalıcı istikrarın sağlanması için olumlu sonuçlar vermesini arzu ettiklerini ve sürece katkı sunmaya devam edeceklerini ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede ayrıca Gazze’de sağlanan ateşkesin korunmasının önemine değindi. Erdoğan, konunun Birleşmiş Milletler zemininde yakından takip edilmesi gerektiğini özellikle vurguladı.


Kahramanmaraş'ta şarampole devrilen işçi servisindeki 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde, inşaat işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. İnşaat işçilerini taşıyan H.H. yönetimindeki minibüs, Göksun-Andırın bağlantı yolu Değirmendere Mahallesi yakınlarında şarampole devrildi. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada, Mısır vatandaşı 2 işçi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Göksun Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Filistin, Türkiye'de Netanyahu için yakalama emri çıkarılmasını "adaletin zaferi" olarak nitelendirdi

Filistin, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi doğrultusunda İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu dahil 37 İsrailli yetkili hakkında yakalama emri çıkarılmasını "adaletin zaferi" olarak nitelendirerek, dünya ülkelerini Ankara’nın izinden gitmeye çağırdı. Filistin Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Türkiye'de İsrailli yetkililer hakkında çıkarılan yakalama emrinin "adaletin sağlanması yönünde doğru bir adım" olduğu belirtildi. Açıklamada, "Bu cesur hukuki adım, adalet ilkelerinin zaferini ve bazı ülkelerin İsrail'e yönelik cezasızlık politikasını reddeden özgür liderler ile halkların iradesinin vücut bulmuş halidir." denildi.

Bunun "savaş suçları ve insanlığa karşı işlenen suçlarla mücadelede evrensel yargı yetkisinin yeniden teyidi” anlamına geldiğine dikkat çekilen açıklamada, "Türk yargı makamlarının attığı bu adımın ileri düzeyde hukuki ve ahlaki duruşu yansıttığı ve Filistin halkına karşı suç işleyenlerin, bulundukları konum ne olursa olsun, hesap vermekten kaçamayacakları yönünde açık bir mesaj içerdiği" ifade edildi. Açıklamada, "hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına inanan tüm ülkeler, Türkiye’nin izinden giderek yasal ve yargısal mekanizmaları devreye sokmaya, İsrailli savaş suçlularını adalet önüne çıkarmaya, Filistin halkına yönelik süregelen soykırım ile saldırıların kurbanlarının yanında yer almaya" çağrıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının talebi doğrultusunda İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun da aralarında bulunduğu 37 şüpheli hakkında, Gazze'de sistematik şekilde gerçekleştirdikleri eylemler ile Küresel Sumud Filosu'na yönelik eylemleri nedeniyle "insanlığa karşı suçlar" ve "soykırım" suçlarından tutuklamaya yönelik yakalama emri düzenlemişti.


Sudan'ın Faşir şehrinde on binlerce kişi yerinden edildi

Sudan'ın batısındaki Kuzey Darfur eyaletinin merkezi Faşir kentinin 26 Ekim'de Hızlı Destek Kuvvetlerinin (HDK) kontrolüne geçmesinin ardından bölgede yaşanan çatışmalar nedeniyle on binlerce Sudanlı yerinden edildi. Faşir'den ve diğer çatışma bölgelerinden kaçanlar, Kuzey Vilayetine bağlı Al Dabbah kentinde yeni kurulan El-Afadh kampına yerleşti. Bölgedeki yardım kuruluşları, Sudanlı iç göçmenlere yemek ve tıbbi yardımda bulundu.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'den ayrıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "8 Kasım Zafer Günü" törenine katılmak üzere geldiği Azerbaycan'ın başkenti Bakü'den, "TC-TUR" uçağıyla Türkiye'ye hareket etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Haydar Aliyev Uluslararası Havalimanı'ndan, Azerbaycan Başbakan Birinci Yardımcısı Yagub Eyyubov, Dışişleri Bakan Yardımcısı Samir Şerifov, Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Reşad Memmedov ve Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Birol Akgün uğurladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile beraberindeki heyet de Azerbaycan'dan ayrıldı.


Antalya'nın Demre ilçesi "sakin şehir" seçildi

Antalya'nın Demre ilçesi, Uluslararası Sakin Kentler Birliğince "sakin şehir" (cittaslow) seçildi.

Demre Belediye Başkanı Fahri Duran, yaptığı açıklamada, Hollanda'nın Borger-Odoorn kentinde gerçekleştirilen Cittaslow Uluslararası Koordinasyon Toplantısı'nda 7 ana kriter üzerinde yapılan değerlendirmeyi geçerek sertifikasyon sürecini tamamlayan Demre'nin, Türkiye'nin 28'inci sakin şehri olmaya hak kazandığını bildirdi.

Adaylık sürecini büyük bir özveriyle yürüttüklerini belirten Duran, sakin şehir seçilmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Duran, belediye olarak doğal ve kültürel değerleri korumaya ve ilçedeki yaşam kalitesini yükseltmeye devam edeceklerini ifade etti.


Eski Nilüfer Belediye Başkanı Erdem'in tutuklandığı rüşvet soruşturmasında 3 kişiye daha gözaltı

Bursa'da, "rüşvet, suç örgütü kurma, suçtan kaynaklanan mal varlığını aklama" gibi suçlardan eski Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in de aralarında bulunduğu 15 zanlının tutuklandığı soruşturma kapsamında 3 şüphelinin gayrimenkul, araç, banka ve kripto para hesaplarına el konulduğu bildirildi.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme ve suç işlemek amacı ile kurulan örgüte üye olma, rüşvet ve suçtan kaynaklanan mal varlığını aklama" şüphesiyle yürütülen, eski Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in de aralarında bulunduğu 15 kişinin tutuklandığı soruşturma kapsamında polis ekiplerince operasyon düzenlendi.

Operasyonda, eski Nilüfer Belediyesi Meclis üyeleri Ş.O. ve A.Ç. ile eski CHP Nilüfer İlçe Başkanı F.Y. gözaltına alındı. Operasyon kapsamındaki aramalarda ele geçirilen gayrimenkul, araç, banka ve kripto para hesaplarına el konulduğu, gözaltına alınan şüphelilerin adli işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.


Gazze'deki Sağlık Bakanlığı: İsrail'den 15 Filistinli esirin naaşını teslim aldık

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı’nın Telegram hesabından yapılan açıklamada, İsrail'den Uluslararası Kızılhaç Örgütü (ICRC) ekipleri aracılığıyla 15 Filistinli esirin cenazesinin teslim alındığı belirtildi. Teslim alınan naaşların kimlik tespiti için çalışmaların yapılacağı aktarıldı. İsrail'in bugüne kadar 300 Filistinli esirin naaşını teslim ettiği, bunlardan 89 kişinin kimliklerinin tespit edildiği ve yakınlarına teslim edildiği aktarıldı.

Gazze'deki yetkililer, 10 Ekim'de yürürlüğe giren ateşkes ve esir takası kapsamında teslim alınan cenazelerin üzerinde işkence izlerinin tespit edildiğini açıklamıştı.


Ali Babacan ve DEVA Partisi heyeti Anıtkabir'de

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin milletvekilleri, genel merkez ve parti teşkilatı yöneticileriyle Anıtkabir'i ziyaret etti. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 87'ncı yılı dolayısıyla DEVA Partisi milletvekili ve partililerle Anıtkabir'i ziyaret eden Babacan, Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakmasının ardından, bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Beraberindeki heyetle Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen Babacan, burada Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. DEVA Partisi lideri Babacan, Anıtkabir Özel Deferi'ne şunları yazdı :

"Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinizin 87. yıl dönümünde sizi saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz. Miras bıraktığınız Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkma kararlılığıyla, DEVA Partili yol arkadaşlarımızla beraber karşınızdayız. Millet olarak birlik ve beraberlik içinde yaşama irademizden bir an olsun ödün vermeyecek; farklılıklarımızı zenginlik, ortak paydamızı demokrasi olarak görmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de; adil, özgürlükçü ve müreffeh Türkiye hedefine ulaşmak için aynı inanç ve azimle çalışmaya devam edeceğiz. Ruhunuz şad olsun.


MİT’ten siber casus operasyonu

Milli İstihbarat Teşkilatı, siber casuslara yönelik yeni bir operasyona imza attı. MİT ve Jandarma Genel Komutanlığı’nın 06.11.2025 tarihinde gerçekleştirdiği ortak operasyon sonucu 2 kişi yakalandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, siber casuslara yönelik İstanbul ve Adana'da eş zamanlı bir operasyon gerçekleştirildi. Operasyon sonucu siber suç yapılanmasıyla bağlantılı oldukları belirlenen 2 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, yasa dışı siber faaliyetlerle ilişkili çok sayıda dijital materyal ile yurt dışı bağlantılı sistemlere el konuldu.

Şüphelilerin ifadelerinde, suçlarını tamamen itiraf ettikleri; kişisel verilere yasa dışı erişim yöntemleri ile irtibatlı oldukları kişi ve gruplar hakkında kritik bilgiler verdikleri öğrenildi. Soruşturma kapsamında, siber casusluk faaliyetlerinde aktif rol aldığı belirlenen şüpheliler çıkarıldığı mahkemece 7545 sayılı Siber Güvenlik Kanunu kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderildi. Siber suç yapılanmasıyla bağlantılı olduğu ve yurt dışında bulunduğu tespit edilen şüpheliler hakkında da yakalama kararı çıkarıldı.

Elde edilen yeni bulgular doğrultusunda soruşturmanın kapsamının genişletileceği ve siber suç yapılanmalarıyla bağlantılı yeni isimlere ulaşılmasının hedeflendiği bildirildi. Birtakım ele geçirilmiş kişisel verilere yönelik oluşturulan sorgu panellerinin bulunduğu 24 internet adresi, gerçekleştirilen operasyon kapsamında ele geçirilerek tamamen erişime kapatıldı


Kocaeli'de parfüm deposunda çıkan yangında 6 kişi hayatını kaybetti

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde parfüm deposunda çıkan yangında 6 kişi yaşamını yitirdi. Mimar Sinan Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'nde parfüm imalatı da yapılan bir depoda bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.Ekiplerin çalışması sürüyor.

Vali İlhami Aktaş,  Dilovası'nda çıkan yangının söndürüldüğünü belirterek, olayda 6 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi. Aktaş, yangında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.


Nevşehir'de keşfettikleri yer altı şehrinde define arayan 2 zanlı yakalandı

Nevşehir'de kayıtlarda bulunmayan yer altı şehrinde kaçak kazı yapan 2 şüpheli suçüstü yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kaymaklı beldesi Camikebir Mahallesi'nde keşfedilen tünelde define bulma amaçlı kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Alanda inceleme yapan ekipler, briketle kamufle edilen tünel girişi tespit etti. Tünelin içinde yapılan aramada, şüpheliler M.P. ve H.P. çeşitli kazı malzemeleriyle suçüstü yakalandı. Yapılan incelemede, Kapadokya bölgesinde turizme açık bulundurulan diğer yer altı şehirlerinde olduğu gibi birbirlerine bağlantılı tüneller ve odalar tespit edildi. Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "8 Kasım Zafer Günü" dolayısıyla başkent Bakü'de düzenlenecek törene katılmak üzere "TC-TUR" uçağıyla Azerbaycan'a hareket etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nden İstanbul Valisi Davut Gül ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir ve diğer ilgililer uğurladı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç da Erdoğan ile Azerbaycan'a gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, ziyaret kapsamında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile ikili, bölgesel ve küresel gelişmeler hakkında görüşmeler yapması bekleniyor.


Pay Fix, İninal ve Aypara'nın faaliyet izinleri iptal edildi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Pay Fix, İninal ve Aypara adlı üç elektronik para ve ödeme kuruluşunun faaliyet izinlerini iptal etti. Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ ile üç elektronik para ve ödeme hizmetleri kuruluşunun faaliyet izinleri iptal edildi.

TCMB'nin yayımladığı kararlara göre; Pay Fix Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş., İninal Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. ile Aypara Ödeme Kuruluşu A.Ş. artık elektronik para ve ödeme hizmetleri alanında faaliyet gösteremeyecek. Söz konusu kararlar, TCMB'nin 6 Kasım 2025 tarihli toplantısında alındı.


e-Ticaret platformlarında "gizemli kutular"ın da olduğu içeriği belirsiz ürünlerin satışı durduruldu

Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu, e-ticaret platformlarında "gizemli kutuların" da bulunduğu içeriği belirsiz ürünlerin satışının durdurulmasına karar verdi. Bakanlığın açıklamasında, Reklam Kurulu’nun gerçekleştirdiği toplantıda son günlerde muhtelif e-ticaret platformlarında sayıları hızla artan ve içeriğine dair herhangi bir bilgilendirme yapılmaksızın satışa sunulan "gizemli kutular"ın ele alındığı bildirildi. Kurulca yapılan incelemelerde "gizemli kutu" tanıtımlarının, tüketicilerin ekonomik davranış biçimini önemli ölçüde bozabilecek nitelikte olduğu ifade edildi.

Açıklamada, ayrıca bu ürünlerin normal şartlar altında taraf olunmayacak tüketici işlemine yönlendirebileceği, mesafeli satışa konu mal veya hizmetin içeriğine ilişkin belirsizlik sebebiyle "gizemli kutu" ve benzeri satış yöntemlerinin reklam yoluyla haksız ticari uygulamayı teşkil ettiği belirtildi. Bu kapsamda, e-ticaret platformlarında içeriği belirsiz ürünlerden oluşan muhtelif ürün satışlarının durdurulduğu bildirildi. Açıklamada, anılan ürünlere yönelik tedbirlere ilişkin şunlar kaydedildi:

Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda 9 ayrı reklam veren hakkında durdurma cezası uygulanmasına karar verildi. Bu ürünlerin satışının yapıldığı e-ticaret platformlarına ilgili ürünlerin satışının engellenmesine yönelik önleyici tedbirlerin alınması doğrultusunda uyarılar gönderildi. Ticaret Bakanlığı olarak, tüketicilerin haklarının korunması, aldatıcı ve yanıltıcı reklam faaliyetleriyle etkin şekilde mücadele edilmesi, özellikle genç tüketicilerin bu tür uygulamalardan olumsuz etkilenmemesi amacıyla denetim faaliyetlerine ve çalışmalara kesintisiz şekilde devam edilecektir.


AK Parti'de 5 il başkanlığına yeni atamalar yapıldı

AK Parti’de Bitlis, Tunceli, Elazığ, Niğde ve Çanakkale il başkanlıklarına yeni atamalar yapıldı.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın açıklamasına göre; Bitlis İl Başkanlığına Engin Günceoğlu, Tunceli İl Başkanlığına Hakan Özer, Elazığ İl Başkanlığına İbrahim Sencer Selmanoğlu, Niğde İl Başkanlığına Hacı Mehmet Eren ve Çanakkale İl Başkanlığına Abdurrahman Kuzu getirildi.

Yeni il başkanlarının, teşkilat çalışmaları ve yerel yönetimlerle koordinasyonun güçlendirilmesi amacıyla göreve başladığı belirtildi.

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU