Serinin yıldızı yanıtladı: House geri mi dönüyor?

"Politik doğruculuktan çok uzaktık"

Dr. House ve Dr. Cuddy arasındaki gerilim, serinin hikayesindeki ana izleklerden biriydi (Fox)

Televizyon tarihinin en ünlü yapımlarından House M.D'nin başrol oyuncularından Lisa Edelstein, dizinin geri dönüp dönmeyeceği sorusunu yanıtladı. 

Hugh Laurie'nin canlandırdığı Dr. Gregory House karakterinin sevgilisi ve patronu Dr. Lisa Cuddy'i oynayan Edelstein, "Karışık bir durum ama emin değilim. Yani, her şey mümkün" dedi.

Edelstein, eğlence sektörüne odaklanan haber sitesi Screen Rant'e verdiği söyleşide, gençlerin diziye tekrar ilgi göstermesinin kendisini sevindirdiğini belirterek, "Bu dizinin var olduğu zamanlar gerçekten benim için harika bir deneyimdi" ifadelerini kullandı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

58 yaşındaki ABD'li aktris, diziye yeniden ilgi gösterilmesinin insanların "politik doğruculuktan uzak" bir şeyler aramasından kaynaklandığını düşündüğünü belirtti.

Kültürel anlamda her şeyin değiştiğini söyleyen Edelstein, House'un yaratıcısı David Shore'un bu yapımdan sonraki işinin The Good Doctor olduğunu hatırlatarak "Bu House'un tersi gibiydi, herkes birbirine çok iyi davranıyordu. Bizim dizimizdeyse herkes politik doğruculuktan çok uzaktı, bence o dönemde de insanlar böyle bir şey deneyimlemek istiyordu" dedi. 

6 Kasım 2004-21 Mayıs 2012'de 8 sezon yayımlanan House'a son dönemde ilgi artarken, dizinin yapımcılarından serinin geri dönüşüne dair herhangi bir açıklama yapılmadı. 

5 kez Primetime Emmy Ödülleri'ni iki kez de Altın Küre Ödülleri'ni kazanan seride Laurie ve Edelstein'a House'un dostu Dr. James Wilson'ı canlandıran Robert Sean Leonard da eşlik etmişti.


Independent Türkçe, Screen Rant, Movie Web

DAHA FAZLA HABER OKU