Conor McGregor, dövüş öncesi parti yaptığı eleştirilerine kanlı eldivenlerle cevap verdi

Dövüşe bir ay kala parti yaptığını gören taraftarlar, McGregor'ın 29 Haziran'da Michael Chandler'a karşı kazanmasına pek şans vermedi

(Instagram/@thenotoriousmma)

Parti yaptığı bir videonun viral olmasının ardından Conor McGregor, Michael Chandler'a karşı şansıyla ilgili şüpheleri ortadan kaldırmak için harekete geçmiş görünüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

McGregor'ın bir festival gibi görünen etkinlikte eşi Dee Devlin'le dans ederken çekilmiş bir videosu hafta sonu ortaya çıkmıştı. Video, McGregor'ın Chandler'la planlanan dövüşüne sadece bir ay kala paylaşıldı.

Birçok taraftar eski çift sıklet şampiyonunun 29 Haziran'da Chandler'ı yenebileceğine dair şüphelerini dile getirerek McGregor'ın hazırlıklarının yeterli olmadığını öne sürdü.

Ancak 35 yaşındaki McGregor, antrenman yaparken çekilmiş fotoğraflarını 27 Mayıs Pazartesi günü Instagram'da paylaştı. Kanlı eldivenlerinin göründüğü paylaşıma şunları yazdı: 

Dövüşmek, rekabet etmek, bu benim kanımda var. #FightingIrish (#İrlandalıDövüşü).

Öte yandan Chandler, Las Vegas'ta McGregor'la birlikte UFC 303'ün ana müsabakasına çıkmaya hazırlanırken antrenman fotoğraflarını ve videolarını düzenli bir şekilde paylaşmayı sürdürüyor.

38 yaşındaki Amerikalı pazartesi günü Instagram'da şunları yazdı: 

Hayatın savaşlarını her zaman daha büyük ve güçlü olan değil, kazanabileceğine inanan kazanır. Yürümeye devam et. Zirvede görüşürüz!


McGregor ve Chandler, en son 2015'te McGregor'ın Jose Aldo'ya karşı kazandığı maç öncesinde uluslararası bir basın turu düzenleyen UFC'nin nadir bir hamlesiyle 3 Haziran'da Dublin'de düzenlenecek bir basın toplantısında karşı karşıya gelecek.

McGregor, 6 ay öncesinde kendisini nakavt eden Dustin Poirier'e üst üste ikinci kez yenildiği Temmuz 2021'de bacağını kırdığından beri dövüşmedi. İrlandalı, Ocak 2020'den beri maç kazanamadı.

Chandler son olarak Kasım 2022'de dövüşmüş, kendisi gibi Amerikalı olan Poirier'e pes ederek mağlup olmuştu.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/sport

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU