Cannes'da açık artırma: Emily In Paris'te figüranlık 250 bin dolardan alıcı buldu

Kazanan teklifin sahibi, dizinin henüz onaylanmamış 5. sezonunda figüran olarak rol almak için 250 bin euro ödedi

Lily Collins, Emily in Paris'te (Netflix)

Netflix'in Emily in Paris'in yeni sezonunun gelmeyebileceğini açıklamasına rağmen Cannes'da düzenlenen yardım galasında bir teklif sahibi, dizinin 5. sezonunda rol almak için 250 bin euro ödedi.

HIV ve AIDS'in sona erdirilmesine yönelik araştırmalar için para toplayan AmfAR Galası sırasında Winnie Harlow ve Paris Jackson sahneye çıkarak dizide figüran olarak rol almanın yanı sıra Los Angeles'ta düzenlenecek 4. sezon prömiyerine katılma şansını açık artırmayla satışa sundu. 

Harlow ve Jackson, dizinin 5. sezon çekimlerinin 2025 ortalarında başlamasının planlandığına da atıfta bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak Variety, Netflix çalışanlarının henüz dizinin yeni sezonuna yeşil ışık yakılmadığını söylediğini bildirdi. 

The Independent açıklama için Netflix'e ulaştı ancak henüz yanıt alamadı. 

4. sezon dijital yayın platformunda iki bölüm halinde yayımlanacak; ilk bölüm 15 Ağustos'ta, ikinci bölümse 12 Eylül'de izleyiciyle buluşacak. 

AmfAR'ın resmi müzayede sitesinde, konuk oyuncu rolünün popüler diziyi yaratan "Darren Star'ın izniyle" düzenleneceği belirtiliyor.

İnternet sitesi, teklif sahibinin "5. sezonun onaylanması şartıyla çekim sırasında Paris'teki sette bir gün geçirme fırsatına sahip olacağını" belirtmek için kısa bir süre önce güncellendi.

Resmi müzayede kitapçığında yer alan orijinal dilde 5. sezon çalışmalarının zaten başladığı öne sürülüyor. 

Netflix'in dizinin 4. sezonuna ilişkin resmi açıklamasında şu ifadeler yer alıyor:

Emily (Lily Collins), Camille (Camille Razat) ve Gabriel'in (Lucas Bravo) gayri meşru düğününde yaşanan dramatik olayların ardından sarsılır. İki erkeğe karşı güçlü duygular besliyor ama artık Gabriel eski sevgilisinden bir bebek bekliyor ve Alfie'nin (Lucien Laviscount) kendisi ve Gabriel hakkındaki en kötü korkuları doğrulandı.

The Independent'tan Isobel Lewis dizinin üçüncü sezonu için yazdığı iki yıldızlı eleştiride şöyle demişti:

Emily in Paris epey inişli çıkışlı bir yolculuk geçirdi. Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Şikagolu bir kızın Aşk Şehri'ne gitmesini konu alan ilk sezon eleştirmenler tarafından alay konusu olmuş, Netflix'in kaliteli yapımlardan vazgeçip bunun yerine kalıplaşmış diziler üretmeye başladığının bir işareti olarak görülmüştü (iki yıl ve çok fazla gerçek suç dizisinin ardından bu yargı cidden isabetli bir tahminmiş gibi geliyor).

Ancak dizinin yaratıcısı Darren Star sorunları gidermeyi vadetmişti. İkinci sezon geldiğinde eleştirmenler U dönüşü yaparak dizinin artık tamamen "şakayla karışık" olduğunu iddia etti. Üçüncü sezon bölümleri Netflix'e geldiğinde, ben ikna olmadım. Eğer şaka iyi değilse, bir dizinin şakayla karışık olması yeterli mi? Dizinin klişe olduğunu bilmek onu eleştirilerden muaf mı kılıyor?


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU