K-pop yıldızı, hayranları kızınca ilişkisini bitirdi

K-pop idolü Karina, aktör Lee Jae-wook'la ilişkisinin kamuoyuna yansımasının ardından özür dilemek zorunda kaldı

K-Pop grubu aespa'nın üyeleri Winter, Karina, Ningning ve Giselle (AFP)

K-pop idolü Karina ve aktör Lee Jae-wook, şarkıcının hayranlarından gelen muazzam boyuttaki sert tepkinin ardından yollarını resmen ayırdı.

Gerçek adı Yu Ji-min olan Karina, ilişkisinin kamuoyuna yansımasının ardından özür yayımlamak zorunda kaldı. Hayranları onu "ihanet" etmekle ve 4 kişilik aespa grubunun sorumsuz bir üyesi olmakla suçladı.

Lee'nin ajansı C-JeS Studio yaptığı bir açıklamayla ayrılığı doğruladı: 

Aktör Lee Jae Wook halihazırda çekmekte olduğu işine odaklanmak için ilişkiyi sonlandırmaya karar verdi. İkili iyi iş arkadaşları olarak kalacak ve birbirlerine destek olacaklar.

Hayranları, şubatta ilişki haberleri patlak verdiğinde Karina'nın menajerlik ajansına bir protesto kamyonu sürmüş ve elektronik bir reklam panosunda "Hayranlarının sana verdiği sevgi yeterli değil mi?" ifadeleri yer almıştı.

23 yaşındaki Karina, Instagram'da bir özür paylaşmış ve açtığı "yaraları iyileştirme" sözü vermişti.

 

 

"Sizi çok şaşırttığım için özür dilerim" diye yazan 23 yaşındaki şarkıcı, gelecekte "daha olgun ve çalışkan bir taraf" göstermeye çalışacağını söylemişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aespa 2020'de Black Mamba single'ıyla çıkış yapmış ve My World albümü geçen yıl Güney Kore'de 2,1 milyon kopya satmıştı. Lee Jae-wook ilk oyunculuğunu 2018'de bilimkurgu gerilim dizisi Memories of the Alhambra'yla yapmış ve 2022'de hit olan fantastik dönem draması Alchemy of Souls'la popülerlik kazanmıştı.

Karina'nın Lee Jae-wook'la ilişkisi 27 Şubat'ta ortaya çıkmış ve çift ilk kez geçen yıl tanıştıklarını doğrulamıştı.

Güney Kore'de pop yıldızlarının K-Pop şirketlerinde, flört etmeyi veya kişisel cep telefonlarına sahip olmayı yasaklayan katı düzenlemeler altında çalışmaları yaygındı. Güney Kore'deki ünlüler, hayranları ve ajanslarının hayatları üzerindeki aşırı kontrolleri nedeniyle temkinli olmayı sürdürüyor. Özellikle K-Pop yıldızları "ulaşılabilir" olarak pazarlandığından, bir gönül ilişkisinin varlığının kabul edilmesi genellikle skandal sayılıyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/asia

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU