Gişe canavarı Top Gun 2'nin yıldızı müjdeyi verdi

36 yıl sonra gelen devam filmi Tom Cruise'un kariyerinin en çok kazanan işi olmuştu

Jennifer Connelly, Jon Hamm, Ed Harris ve Val Kilmer'ın da rol aldığı film, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 96 gibi kusursuza yakın bir puana sahip (Paramount Pictures)

Glen Powell, geliştirilmekte olan Top Gun 3'te Hangman rolüyle geri döneceğini doğruladı. 

Tom Cruise'un 1986 yapımı klasiği, yıllar sonra hasılat rekorları kıran Top Gun: Maverick'le bir seriye dönüşmüştü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gişe canavarı aksiyonun üzerinden neredeyse iki yıl geçtikten sonra yapım şirketi Paramount, bir devam filmine daha yeşil ışık yaktı. 

Filmle ilgili ayrıntılar henüz netleşmedi ve vizyon tarihi de açıklanmadı. Ancak Top Gun 3'te hayranların sevdiği karakterlerden birinin yer alacağı kesinleşti: Powell'ın canlandırdığı ukala ama yetenekli Hangman.

Variety'ye konuşan ünlü aktör, Top Gun 3'ün çekileceğini doğrularken şimdiden merakla beklenen aksiyonda Hangman rolünü yeniden canlandıracağını onayladı.

"Eminim beni bekleyen bir jet vardır"

"Yakında duyurulacak bazı eğlenceli şeyler olacak" diyerek söze başlayan aktör, açıklamasını şöyle sürdürdü:

Joseph Kosinski, Tom Cruise ve Jerry Bruckheimer'la sürekli konuşuyorum. Bir şeyler oluyor ve kulağa çok heyecan verici geliyor. Ne zaman geri döneceğimi bilmiyorum... Eminim gelecekte beni bekleyen bir jet vardır.

Tom Cruise'un Top Gun 3'e katılımı konusundaki önceki şüphelere rağmen usta aktörün üçüncü filmin de yüzü olacağı açıklandı. Ancak bu kez 61 yaşındaki aktörün, Joseph Kosinski imzasını taşıyan devam filminde tanıtılan yeni pilotlarca desteklenmesi bekleniyor.

Sevilen bir karakter daha dönecek

Bunlar arasında büyük çıkışını 2014'te Whiplash'le yapan Miles Teller'ın canlandırdığı Rooster ve 35 yaşındaki Powell'ın hayat verdiği Hangman de yer alıyor.

Top Gun'ın kültürel bir fenomen haline gelmesinden 36 yıl sonra Tom Cruise, en ikonik rollerinden biri olan Kaptan Pete "Maverick" Mitchell'ı yeniden canlandırmıştı.

Top Gun: Maverick, 718 milyon doları ABD'de olmak üzere dünya çapında toplam 1 milyar 496 milyon dolarlık hasılat elde ederek Cruise'un kariyerinin en çok kazanan filmi olmuştu.


Independent Türkçe, ScreenRant, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU