Eleştirmenler The Big Bang Theory yıldızının yeni filmini yerden yere vurdu

The Big Bang Theory'nin yıldızı da filmi kurtarmaya yetmedi

Rol Yapma'nın yönetmenliğini Versailles ve Bodyguard dizileriyle tanınan Thomas Vincent üstleniyor (Amazon Studios)

Sevilen sitcom The Big Bang Theory'nin yıldızı Kaley Cuoco'nun Prime Video'daki yeni filmi Rol Yapma (Role Play), tatsız bir rekora imza attı.

Komedide Cuoco, peşindeki kiralık katillerden kurtulmaya çalışırken hem hayatta kalmaya hem de ailesini kurtarmaya çalışan bir suikastçıyı canlandırıyor. 
 


Amazon Prime Video, filmin konusunu kısaca şöyle özetliyor:

Emma ve Dave evlilik yıldönümlerine renk katmak için New York'ta bir rol yapma oyunu oynar. Ama Emma'nın Dave'in bilmediği ve uluslararası bir suikastçı olduğu gizli hayatı Bob tarafından açığa çıkarılır. İşler tehlikeli bir hal alır ve ailesini tehlikeye atar.

12 Ocak'ta gösterime giren aksiyon komedisinin başrolünde Cuoco'nun yanı sıra David Oyelowo, Bill Nighy ve Connie Nielsen yer alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Film, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden sadece 19 puan alabildi. Komedinin izleyici puanı biraz daha yüksek olsa da seyircilerden de geçer not alamadı. Rol Yapma'nın izleyici puanı sadece 51.

Wall Street Journal'dan John Anderson, filmi "çok uzun bir fıkraya" benzetti.

Indian Express'ten Rohan Naahar ise "Burada çok az kişilik sergileniyor" dediği filmle ilgili şu ifadeleri kullandı:

Film çoğu zaman insan eli değmemiş hissi veriyor.

Decider'dan John Serba, filmle ilgili şöyle dedi:

Bu bayat ve tahmin bir edilebilir senaryo, o kadar yıkık bir olay örgüsü var ki Amazon depolarında onu bir arada tutmaya yetecek kadar süper yapıştırıcı yok.

Rol Yapma, eleştirmenlerce beğenilen tek bir filmde bile rol alamayan Cuoco için bir başka hayal kırıklığı oldu ve 38 yaşındaki oyuncunun en düşük puanlı filmi olarak bir rekora da imza attı.


Independent Türkçe, ScreenRant, Rotten Tomatoes

DAHA FAZLA HABER OKU