Ünlü video oyunundan uyarlanmıştı: Aksiyon devam filmiyle sürecek

Mark Wahlberg ve Tom Holland'ın başrollerde olduğu uyarlamadan haber var

Çekimleri Boston, Barselona, New York ve Kiamba'da gerçekleşen filmde Holland ve Wahlberg'ün yanı sıra Sophia Ali, Tati Gabrielle ve Antonio Banderas da rol alıyor (Sony)

Video oyunundan beyazperdeye uyarlanan Uncharted'ın devamı geliyor. Filmin yıldızı Mark Wahlberg'ün son açıklamaları projeyi ilgi odağı haline getirdi.

Senaryo aşamasında

Wahlberg, The Direct'e verdiği son röportajda Uncharted 2'nin aktif olarak geliştirildiğini duyurdu ve senaryonun yazıldığını doğruladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Wahlberg senaryonun halen geliştirilme aşamasında olduğunu paylaşarak yaratıcı ekibin devam filmi için çeşitli hikayeler üzerinde çalıştığını belirtti. 

İlk filmin aldığı negatif eleştirilere rağmen Sony, Tom Holland'ın Wahlberg'le birlikte başrolde olduğu Uncharted serisini sürdürmeye kararlı görünüyor.

Wahlberg ayrıca devam filmini öncekinin ötesine taşımak koşuluyla rolünü yeniden canlandırmaya hazır olduğunu ifade etti.

Sully karakterinin ikonik bıyığı hakkında yorum yapan Wahlberg, filmin devam etmesi halinde bu bıyığı tüm film boyunca taşıyacağını da söyledi. 

"Kendimi gülünç hissediyorum"

"Pek çok farklı fikir duydum. Birinin bir senaryo yazdığını biliyorum ve hâlâ üzerinde çalışıyorlar" diyen aktör, sözlerini şöyle sürdürdü: 

Bu senaryo film süresünce bıyıklı olmayı gerektiriyor. Bu mantıklı, o final sahnesinde bıyığım var. Uzatmak için epey zaman harcadım. Sahte bıyıkla çekmeye çalıştık ama bunu başaracak kadar kendime güvenim yok. Ağzımın üzerinde büyük bir bant varmış gibi geliyor ve kendimi gülünç hissediyorum. Peruk, protez ve makyaj gibi şeyleri takabilen oyunculara hayranım.

52 yaşındaki oyuncu, ilkinden daha olduğu sürece devam filminde oynamak istediğini söyledi:

Eğer ilkinden daha iyisini yapabilirsek, buna açık olurum ama şu anda sadece sizin bildiğiniz kadarını biliyorum.

Ruben Fleischer yönetmenliğindeki 2022 yapımı Uncharted, 407 milyon dolar hasılat etle etmeyi başarmıştı. 

Hem oyun hem de film, Nathan Drake adlı hazine avcısının maceraları merkeze alıyordu. 


Independent Türkçe, MovieWeb, The Direct

DAHA FAZLA HABER OKU