Seinfeld'in George Constanza'sı: "Kötü yaşlandığım için kimse beni rahatsız etmiyor"

Jason Alexander, "İnsanlar işimi beğendiği için çok şanslıyım" dedi

Seinfeld 180 bölüm yayımlandı (NBC)

Televizyon tarihinin en sevilen komedi yapımlarından Seinfeld'in yıldızlarından Jason Alexander, dizinin hayranlarının kendisini neden rahatsız etmediğini esprili bir dille açıkladı.

Dizinin George Constanza'sı, Page Six'e dün yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

Kötü yaşlandığım için kimse beni rahatsız etmiyor.

Sokakta tanındığını kabul eden Alexander sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

İnsanlar çok tatlı. Genellikle selam veriyorlar, el sallıyorlar ya da 'Hey, Jason' diyorlar.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

63 yaşındaki ünlü oyuncu ve yönetmen, "İnsanlar işimi beğendiği ve bunu göstermek istediği için çok şanslıyım. Fakat ben yine de hayatımı yaşayabiliyorum. Bunu herkes yapamıyor ama ben yapabiliyorum" dedi.

Alexandre, Amerikan Senaristler Birliği'yle (WGA) oyuncuları temsil eden Sinema ve Televizyon Yapımcıları Birliği (SAG) ve Amerikan Televizyon, Radyo Sanatçıları'nın (AFTRA) greve gitmesi hakkında şu değerlendirmede bulundu:

Biz son derece şanslıydık. Sanırım o prodüksiyon dönemi, televizyon ve dizi oyuncuları için bir tür altın çağdı. Biz işimizi bitirdikten 10 yıl sonra tüm model değişti. Bunu anlamıyorum.

İlk kez 1989'da yayımlanan ve 9 yıl boyunca pek çok kişiyi ekranları başına kilitleyen komedi dizisinde Jason Alexander'ın yanı sıra Jerry Seinfeld, Michael Richards ve Julia Louis-Dreyfus gibi isimler rol almıştı.

Dizide kullanılan bazı replikler izleyicilerin diline dolanarak günlük yaşamın bir parçası oldu.

Komedyen Seinfeld'in kurgusal versiyonunun ve arkadaşlarının başından geçenleri anlatan dizi sitcom türüne yeni bir soluk getirdi.

 

Independent Türkçe, Page Six, Koimoi

DAHA FAZLA HABER OKU