Jerry Seinfeld: Seinfeld'in bazı bölümlerini değiştirmek isterdim

Popüler komedi dizisinin bölümleri artık Netflix'te izlenebilir

Seinfeld, 1 Ekim'den itibaren Netflix'te gösterilmeye başladı (IMDb)

Amerikalı ünlü komedyen Jerry Seinfeld, televizyon tarihinin en sevilen komedi dizilerinden Seinfeld'de eğer imkanı olsaydı birkaç bölümü düzelteceğini söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The New York Post'un haberine göre 67 yaşındaki Seinfeld, 29 Eylül'de düzenlenen basın etkinliğinde 1989 ve 1998 yılları arasında yayımlanan diziye dair birkaç açıklama yaptı. Etkinlik, meşhur dizinin Netflix'te gösterilmeye başlaması üzerine gerçekleştirildi. 

New Yorklu komedyen şu ifadeleri kullandı:

Birkaç tanesini elden geçirmeyi çok isterdim ama felsefi olarak geçmişi değiştirmeye ve hatta düşünmeye bile inanmıyorum.

Ünlü komedyen sözlerine şunları ekledi:

Benim hayat felsefem hayatın hep olması gerektiği gibi gerçekleştiği yönünde ve buradan gideceğiz. Ve bu… yaşamanın en iyi yolu. Pişmanlığın, katılmadığım bir felsefi pozisyon olduğunu düşünüyorum. Bu düşünce bir biçimde geçmişi değiştirebileceğinizi varsayıyor bu yüzden bunu aklıma bile getirmiyorum. Ama beni buna zorlarsanız ya da bana bir zaman makinesi verirseniz, evet bazı şeyleri düzeltirdim.

Oyuncu dizinin hangi bölümlerini kastettiğiniyse açıklamadı. 

Seinfeld, NBC'de 9 sezon boyunca devam etmişti. Dizide Seinfeld'in yanı sıra Julia Louis-Dreyfus, Jason Alexander ve Michael Richards gibi isimler yer almıştı. 

Aktör etkinliğinde diziye nasıl son vermeyi kararlaştırdıklarını da şu ifadelerle anlattı:

9. sezondaki halimi hatırlıyorum ve belki de bunu bitirmenin zamanı gelmiştir diye düşünüyordum. Michael, Julia ve Jason'ı soyunma odama davet ettiğimi hatırlıyorum ve hepimiz orada öylece oturup birbirimize baktık. Ve ben de, 'Bilirsiniz, belki de bu bizim için iyi bir çıkış anıdır diye düşünüyordum. Burada şansımız yaver gitti. Belki de bu şansı çok fazla zorlamamamız gerekiyordur' dedim. Ve hepimiz bunun doğru zaman olduğunda hemfikirdik.

Seinfeld'in bölümleri şu an Netflix'ten izlenebilir.

 

Independent Türkçe, The New York Post, People

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU